Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Hitman 3: Contracts - İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßéLa_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 250

ßéLa_07

Derin yaramızın sahibidir, derin sevdiklerimiz.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
10,503
Online süresi
2d 17h
Reaksiyon Skoru
3,271
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
661
MmoLira
797
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hitman ile ilk olarak 2000 senesinde tanışmıştık. Kontrolleri biraz sorunlu idi. Ama o zamana kadar görmediğimiz bir atmosferi sahip olmasından ötürü çoğumuzu etkilemişti. Aradan 2 sene geçti ve Hitman 2: Silent Assassin çıktı. İyice oturmuş oynanabilirlik ve kontrol sorunlarının çözülmesi, görselliğin de arttırılması ile çok daha başarılı olmuştu. Çok iyi hatırlıyorum arkadaşlar ile eve kapanıp 4 kişi durmadan oynayarak 2 günde bitirmiştik. Yine aradan 2 sene geçti ve bu sefer elimizde Hitman 3: Contracts var. Acaba geri gelen Ajan 47, gideni aratıyor mu?
Son dönemlerin moda kurgusu; Flashback
Daha çok filmlerde rastladığımız, konunun sondan başa doğru gitmesi atraksiyonu Max Payne ile iyice oyun dünyasına da sıçradı. Çoğu yapımcı bunu kullanmasa da, yapılan oyunlar bana diğerlerine göre daha bağlayıcı ve akıcı geliyor. Açılış videosunda silahın nasıl çalıştığına dair bilgileri aldıktan sonra 47'nin vurulduğunu ve zar zor ayakta durduğunu görüyoruz. Bu kısa videonun ardından doğal olarak konuyu anlamak imkansız. İlerledikçe konunun sondan başa doğru ilerlediğini ve kurşundan ötürü bayılan 47'nin eski hatıraları bize oynattığını anladım. Şimdi bu durumda konudan bahsedersem işin esprisi kalmayacak. Çünkü devamlı gelişen olaylar sizi oyuna bağlıyor ve merak uyandırıyor. Zaten bu merakınız sayesinde kısa denebilecek Hitman 3: Contracts'ı kolaylıkla bitireceksiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri