Büyük ihtimalle başka bir yapıda files kurulumu yaptığın için, portlarda uyumsuzluk var. Bu sorunun ortadan kalkması için çalıştığın firmadan kurmuş olduğun filesin packlerini istemen gerekli
Büyük ihtimalle başka bir yapıda files kurulumu yaptığın için, portlarda uyumsuzluk var. Bu sorunun ortadan kalkması için çalıştığın firmadan kurmuş olduğun filesin packlerini istemen gerekli
+ olarak web sitene de şuan bağlanmıyor olabilir bunun çözümüde mysql şifreni eski şifren yapmak bunun içinde destek alabilirsin istersen kendin yap o kısmı bir şeylere ufaktan başlamış olursun
+ olarak web sitene de şuan bağlanmıyor olabilir bunun çözümüde mysql şifreni eski şifren yapmak bunun içinde destek alabilirsin istersen kendin yap o kısmı bir şeylere ufaktan başlamış olursun
hocam site grio nacivat sifresini orjinaline getirdim yaptıgım hatamın frkındayım sıfırlarken baska files sectim dedim belki gzldir lisans hatası verdi eskisini kurdum busefer hiç grmio
İşte olduğum için bir kaç yer var yazması anlatması uzun sürer firmadan dediğim şeyi istemeyle başla kurduğun filesi belirt ve packleri talep et akşama kadar çözülmese uzaktan bağlanıp yardımcı olurum pack dışında bir sorun ise