Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Server önerisi (Anti P2W)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DieMetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 488
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

En başta önerinin kilit noktasını anlatmak isterim. Metin taşları şu anki sunucuların oyuncu tutmasını sağlayan en büyük etken 1-120ler dahil. Her Metin taşı içeriğinden 1 EP kuponu atma şansı olur. Bu oran yüksek olmalı diye düşünüyorum. 1-120 serverların oyuncu tutmasındaki etken Metin taşlarının yoğun olması diye düşünüyorum. Metin taşları 1er EP kuponu Bosslar 1'den fazla EP kuponu atabilir. Belki 2 belki 3 bilemiyorum. Oyun sade olmalı. Görev süreleri , Beceri geliştirme süreleri tr ile aynı olmalı hatta aşağıya sıralıyorum.Her takviye EP kuponlarıyla alınmalı diye düşünüyorum tamamen official. Oyna kazan gibi bir şeyi hedefledim. Parası olan EP kuponu çeker. Para vermek istemeyen zaman harcayarak gelişebilir. Bazı kilit şeyleri yazıyorum her şeyi yazmama gerek yok diğer konumda çoğu şey yazıyor. Sadece EP kuponunun oyun içi etki ettiği şeyleri yazıyorum. Hatırlamadığım varsa ekleyin yorum atın.

Metin taşları 1 EP Kupon ( Metin taşı yoğunluğu size kalmış fakat az olmamalı.)
Bosslar 1'den fazla EP Kupon (1'den fazla olmalı.)
Nesne Market official ( Official Nesne Market fiyatlarına wikiden bakılabilir.)
NPCler official ( Saç stilleri, ekstra Hız veren iksirler, Parşömenler(Krallıkların izi, Statü sıfırlama vb.) NPClerde yoktur. EP ile alınır.)
Beceri kitabı okuma süresi official
Ruh taşı okuma süresi official
Sol üstteki Premium Droplar oyuncuya başlangıçta verilmez.EP ile alınır.
Biyolog görev süresi official
Beceri geliştirirken 17'de Master olması şansa dayalı olmalı.( EP ile Beceri sıfırlama kağıdı alınabilir.Gözlem bantlarının tic. olabilir)
Işınlanma Yüzüğü biletle girilen yerlere ışınlanmamalı.(Biletle girilen yerler için Nesne Marketten bilet alınmalı. Örümcek Zindanı gibi(2)vb.)

Belki balıkçılıktan da EP kuponu elde edilebilir.
Madenciliği de söyleyecektim bu pek mümkün görünmüyor. Maden cevheri işlendiğinden dolayı.

Aklıma başka bir şey gelirse güncellerim kısacası server eski veya şu anki tarz fark etmez, oynarken EP kasabileceğiniz oyun. Bu önerilerimi herhangi Pvp sunucusu değil. Official sunucunun basitleştirilmiş hali gibi düşünün.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri