BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplandı Fps arttırmak hakkında bir kaç soru ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasanmacit™
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 368

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Monster abra a5 v16.6 modelini kullanmaktayım. Son zamanlarda özellikle Windows 11 güncellemesi ile oynadığım tek oyun olan LoL 'de fps düşüşü yaşıyorum. Yani normalde 120-140 fps arası alırken artık ilk oyunda 80 olmak üzere giderek düşüş yaşıyorum. Özelliklerimi aşağıya bırakıcam sizce nasıl bir yol izlemem gerekli ?

Edit 1: Monster Facebook grubundaki kişiler bios güncellemesini almamış olabileceğimi söylediler. Bios güncellemesi fpsi bu kadar etkiler mi ?

8 gb Ram
Geforce Gtx1650ti (4 gb)
256 ssd
İntel i5-10200h 2.4ghz Turbo Boost

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba,
Ana Kart bios güncellemesi Fps artışına tam olarak etki etmez, etse bile çok nadir sistemin stabil olarak çalışmasını arttırır hatalar varsa onu giderir. Fps gözle görülür farkı pek olmasa da performans artışı sağlamaktadır. Windows 11 seçmeniz biraz hata olmuş süper modum henüz geçebilecek bir işletim sistemi değil ne yazık ki şuan için geri dönme şansınız varsa Windows 10'a geri dönmenizi önerebilirim.

Saygılarımla.
Merhaba,
Ana Kart bios güncellemesi Fps artışına tam olarak etki etmez, etse bile çok nadir sistemin stabil olarak çalışmasını arttırır hatalar varsa onu giderir. Fps gözle görülür farkı pek olmasa da performans artışı sağlamaktadır. Windows 11 seçmeniz biraz hata olmuş süper modum henüz geçebilecek bir işletim sistemi değil ne yazık ki şuan için geri dönme şansınız varsa Windows 10'a geri dönmenizi önerebilirim.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba,

Saygılarımla.
inşallah vardır ya çok pişman oldum valla

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri