kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PVM SERVER 10 LANGUAGES TRANSLATED

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaestroYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaestroYT

Level 1
Üye
Konular
9
Online süresi
4d 21h
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 1 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
33
MmoLira
387
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Game-Play PvM Mediu lv max 120
Is coming with Full Sources & Client & Server Files
10 Languages all translated Client & Server & Quests all translated
This server has i tested and no bugs or crash
All testers are welcome
Price for this file is 700 Euros
Contact me on discord for more info Umbra#6224

Login interface https://gyazo.com/35512dc3bb0e042d34c9f22e1d4d6c4e

Oficial Character Window https://gyazo.com/ccfd9d0bdeb446f4d902f2dbdc2f202c
Oficial Select Character & Empire https://gyazo.com/bcd3166b22112e21ff4ca9fb4a449a8b
Ranking https://gyazo.com/ab019f9a57c8928d080191f107bd7889
Rune System https://gyazo.com/0d49cc372101f57631c0302d9f331119
Wikipedia in game https://gyazo.com/64996f11148d54c7d6cc40323ebbb5fe
Biolog system https://gyazo.com/b100f60819d71ca86e2c08e419c375ea
Daily Gift https://gyazo.com/fd19af97e46c6846bde5fb25ca45cbc3
Dungeons: https://gyazo.com/9999ae3fac07f69533425bebfcc66e2b
Battle pass https://gyazo.com/abbcdb903eff873e7faf34f01e19d0b3
Talisman System https://gyazo.com/6f4d466ad445a044de85ef15bf501e4b
New Costume Inventory https://gyazo.com/700750a4a174a8d19188635fe25a2d80
Gaya Market https://gyazo.com/e76ffd682091ae6cf5be6949ece199c0
Obtions: https://gyazo.com/b123f1b3e26c49b9466567967e2e6d22
Dragon Soul https://gyazo.com/9bf4f2cffede54b866f241dc05a83ccd
Ikarus Shop Offline with all the fies included https://gyazo.com/a2f865f291f4bf273efb0dea17208d94
This server have New Costumes , Effects , etc
CommonDefines.h
[HASH=2389]#ifndef[/HASH] __INC_METIN2_COMMON_DEFINES_H__ [HASH=1]#define[/HASH] __INC_METIN2_COMMON_DEFINES_H__ ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // ### General Features ### [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_D_NJGUILD [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FULL_NOTICE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEWSTUFF [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PORT_SECURITY [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BELT_INVENTORY_EX enum eCommonDefines { MAP_ALLOW_LIMIT = 32, // 32 default }; // ### General Features ### ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // ### CommonDefines Systems ### // [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER // [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER // [HASH=1]#define[/HASH] USE_MOB_BLEEDING_AS_POISON // [HASH=1]#define[/HASH] USE_MOB_CLAW_AS_DAGGER // [HASH=1]#define[/HASH] USE_ITEM_BLEEDING_AS_POISON // [HASH=1]#define[/HASH] USE_ITEM_CLAW_AS_DAGGER // [HASH=1]#define[/HASH] USE_WOLFMAN_STONES // [HASH=1]#define[/HASH] USE_WOLFMAN_BOOKS // [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PLAYER_PER_ACCOUNT5 [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DICE_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MOUNT_COSTUME_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_WEAPON_COSTUME_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MAGIC_REDUCTION_SYSTEM //#ifdef ENABLE_MAGIC_REDUCTION_SYSTEM //#define USE_MAGIC_REDUCTION_STONES //#endif // ### CommonDefines Systems ### ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// [HASH=1]#define[/HASH] __DUNGEON_INFO_SYSTEM__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SWITCHBOT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MESSENGER_TEAM [HASH=1]#define[/HASH] __SEND_TARGET_INFO__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MAP_TELEPORTER [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_BLOCK_EXP__ [HASH=1]#define[/HASH] __INFINITE_ARROW__ [HASH=1]#define[/HASH] __CMD_WARP_IN_DUNGEON__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SAVEPOINT_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] __DEFENSE_WAVE__ [HASH=1]#define[/HASH] __VERSION_162__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] __VERSION_162__ [HASH=1]#define[/HASH] HEALING_SKILL_VNUM 265 [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] __DUNGEON_FOR_GUILD__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] __DUNGEON_FOR_GUILD__ [HASH=1]#define[/HASH] __MELEY_LAIR_DUNGEON__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] __MELEY_LAIR_DUNGEON__ [HASH=1]#define[/HASH] __DESTROY_INFINITE_STATUES_GM__ [HASH=1]#define[/HASH] __LASER_EFFECT_ON_75HP__ [HASH=1]#define[/HASH] __LASER_EFFECT_ON_50HP__ [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=3]#endif[/HASH] /******************************/ /* WORLDART SYSTEMS */ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CUBE_RENEWAL_WORLDARD [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_CUBE_RENEWAL_WORLDARD [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CUBE_RENEWAL_COPY_WORLDARD // COPY-PASTE attribute and stones trasfert // [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CUBE_RENEWAL_GEM_WORLDARD // Active this if you have GEM_SYSTEM [HASH=3]#endif[/HASH] /****************************************/ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GAYA_SYSTEM // Gaya System Metin2 [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_RANGE_ALCHEMY__ // Open shop everywhere [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_REFINE_ALCHEMY__ // Open Refine Window everywhere [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_STRONG_BOSS // Bonus strong against Boss [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_STRONG_METIN // Bonus strong against Metin [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RESIST_MONSTER // New Bonus Resist Monster [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ACCE_SYSTEM // Sash System Metin2 [HASH=1]#define[/HASH] ELEMENT_NEW_BONUSES // Bonus Elemental Resistence (Fire, Ice, Dark, Earth, Elect, Wind) [HASH=2]#ifdef[/HASH] ELEMENT_NEW_BONUSES // [HASH=1]#define[/HASH] ELEMENT_TARGET // Target Element Resistence (Target Mob) [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PENDANT // New Item Talisman Resistence (Item Metin2 17.5) [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_BONUS_TALISMAN // New Bonus DB for Talisman (Metin2 17.5) [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_TALISMAN_EFFECT // Instant Effect Talisman Like Acce [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_TALISMAN_ATTR // New Add-Change bonus for talisman [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] __VIEW_TARGET_PLAYER_HP__ // Show Decimal HP [HASH=2]#ifdef[/HASH] __VIEW_TARGET_PLAYER_HP__ // [HASH=1]#define[/HASH] __VIEW_TARGET_DECIMAL_HP__ // [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ITEMAWARD_REFRESH [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CHANNEL_SWITCH_SYSTEM // Instant Change Channel [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_WARP_LOBBY__ //New Functions to warp player or player to lobby [HASH=1]#define[/HASH] __USE_ADD_WITH_ALL_ITEMS__ //Use Green Add & switch for all items [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_GREEN_ITEM_LVL_30__ //Use Green Add & switch for all items max lvl 30 [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_CAPITALE_MAP__ //New Coord Warp Map in Capital (index 214) [HASH=1]#define[/HASH] __HIDE_COSTUME_SYSTEM__ // Hide costume part [HASH=1]#define[/HASH] __QUEST_RENEWAL__ // Quest renewal with categories [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FEATURES_REFINE_SYSTEM // Refine System [HASH=1]#define[/HASH] __OPEN_SAFEBOX_CLICK__ // Command to open Safebox from python [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SORT_INVEN // Sort Inventory [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM__ // Extend Official System with Key [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MULTI_LANGUAGE // MultiLanguage [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_MULTI_LANGUAGE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MULTI_NAMES //Multilanguage Translate Mob/Npc [HASH=3]#endif[/HASH] //OFFLINESHOP [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_OFFLINESHOP_LOGS [HASH=2]#ifdef[/HASH] __ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_SHOP_IN_CITIES [HASH=3]#endif[/HASH] /*** Ikarus Defines ***/ //#define ENABLE_OFFLINESHOP_DEBUG [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_OFFLINESHOP_DEBUG # ifdef __WIN32__ # define OFFSHOP_DEBUG(fmt , ...) sys_log(0,"%s:%d >> " fmt , __FUNCTION__ , __LINE__, __VA_ARGS__) # else # define OFFSHOP_DEBUG(fmt , args...) sys_log(0,"%s:%d >> " fmt , __FUNCTION__ , __LINE__, [HASH=6564]##args[/HASH]) # endive [HASH=2311]#else[/HASH] # define OFFSHOP_DEBUG(...) [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_LARGE_DYNAMIC_PACKET__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ITEM_EXTRA_PROTO [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RARITY_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_EXTRA_BONUS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MEDI_PVM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_LONG_LONG //yang over 2kkk [HASH=3]#endif[/HASH]
Service.h
[HASH=2389]#ifndef[/HASH] __INC_SERVICE_H__ [HASH=1]#define[/HASH] __INC_SERVICE_H__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_CHANGES [HASH=1]#define[/HASH] _IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION_ [HASH=1]#define[/HASH] __ATTR_TRANSFER_SYSTEM__ [HASH=1]#define[/HASH] __PET_SYSTEM__ [HASH=1]#define[/HASH] __UDP_BLOCK__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_SECONDARY_SKILLS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_PASSIVE_SKILLS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ATTR_COSTUMES [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_BERAN_ADDONS_ [HASH=1]#define[/HASH] GROUP_BUFF [HASH=1]#define[/HASH] DUNGEON_CMDCHAT [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_SPIDER_ADDONS_ [HASH=1]#define[/HASH] ADVANCED_GUILD_INFO [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ANNOUNCEMENT_LEVELUP [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MAX_ADD_ATTRIBUTE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BUY_WITH_ITEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SOUL_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ATTR_LOCK [HASH=1]#define[/HASH] __SKILL_COLOR_SYSTEM__ // Skill color system [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BATTLE_PASS [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_BATTLE_PASS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BATTLE_PASS_STAY_ONLINE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BATTLE_PASS_CHAT_CNT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BATTLE_PASS_SECURITY_KILL [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] __NEW_EXCHANGE_WINDOW__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PVP_ADVANCED [HASH=1]#define[/HASH] EQUIP_ENABLE_VIEW_SASH [HASH=1]#define[/HASH] __NEWPET_SYSTEM__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_PVP_ADVANCED [HASH=1]#define[/HASH] BLOCK_CHANGEITEM "pvp.BlockChangeItem" [HASH=1]#define[/HASH] BLOCK_BUFF "pvp.BlockBuff" [HASH=1]#define[/HASH] BLOCK_POTION "pvp.BlockPotion" [HASH=1]#define[/HASH] BLOCK_RIDE "pvp.BlockRide" [HASH=1]#define[/HASH] BLOCK_PET "pvp.BlockPet" [HASH=1]#define[/HASH] BLOCK_POLY "pvp.BlockPoly" [HASH=1]#define[/HASH] BLOCK_PARTY "pvp.BlockParty" [HASH=1]#define[/HASH] BLOCK_EXCHANGE_ "pvp.BlockExchange" [HASH=1]#define[/HASH] BLOCK_EQUIPMENT_ "pvp.BLOCK_VIEW_EQUIPMENT" [HASH=1]#define[/HASH] BET_WINNER "pvp.BetMoney" [HASH=1]#define[/HASH] CHECK_IS_FIGHT "pvp.IsFight" [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RANKING [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_LOCKED_EXTRA_INVENTORY [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_SET [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_EDITS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_ENCHANT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MOUNT_COSTUME_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] __HIGHLIGHT_SYSTEM__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_PET_EDITS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_REMOTE_ATTR_SASH_REMOVE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ATLAS_BOSS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_STOLE_REAL [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_STOLE_COSTUME [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_COSTUME_PET [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_COSTUME_MOUNT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_COSTUME_EFFECT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FIX_LEVELUP_EFFECT [HASH=1]#define[/HASH] KASMIR_PAKET_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DUNGEON_JOIN_CORDS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_WHISPER_ADMIN_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BUG_FIXES [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_RUNE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BLOCK_MULTIFARM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ANCIENT_PYRAMID [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_ANCIENT_PYRAMID [HASH=1]#define[/HASH] PYRAMID_BOSSVNUM 4158 [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] BL_OFFLINE_MESSAGE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DUNGEON_MANAGER [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RUNE_SYSTEM [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_RUNE_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] RUNE_SHOP 54 [HASH=1]#define[/HASH] RUNE_EFFECT_FROM 60 [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_USE_POTION [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ENCHANT_CHANGES [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_STATUS_MAX_344_POINTS [HASH=1]#define[/HASH] __EFFETTO_MANTELLO__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RECALL [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SKILLS_BUFF_ALTERNATIVE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_STACK_LIMIT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_COMMON_BONUSES [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CHANGE_ATTRIBUTE_RULES [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_CHAT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_GRADE_MYTH [HASH=1]#define[/HASH] TEXTS_IMPROVEMENT [HASH=1]#define[/HASH] BLOCK_RIDING_INSIDE_WAR [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_INFINITE_RAFINES [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BIOLOGIST_UI [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_POTION_DIFFRENT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_FISHING_SYSTEM #if defined(ENABLE_NEW_FISHING_SYSTEM) && !defined(FISHING_NEED_CATCH) [HASH=1]#define[/HASH] FISHING_NEED_CATCH 3 [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_UNIQUE_WEAR_LIMITED [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTRA_INVENTORY [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NO_MALUS_JEONGWIHON [HASH=1]#define[/HASH] __INGAME_WIKI__ [HASH=1]#define[/HASH] WJ_ENABLE_TRADABLE_ICON [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_GYEONGGONG_SKILL [HASH=1]#define[/HASH] __DISABLE_SEND_SEQUENCE__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_REWARD_AT_START //#define ENABLE_NO_ATTBONUS_MONSTER_FOR_STONES [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_25082021 [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_25082021 //#define ENABLE_LIMIT_BUY_SPEED //#define ENABLE_EFFECT_PENETRATE //#define ENABLE_CHAT_LOGGING //#define ENABLE_CHAT_SPAMLIMIT //#define ENABLE_WHISPER_CHAT_SPAMLIMIT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTEND_ITEM_AWARD [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MULTI_NAMES [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_MOVEMENT_SPEED [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_01092021 [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_01092021 [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SPECIAL_INV_TO_SAFEBOX [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_REVIVE_WITH_HALF_HP_IF_MONSTER_KILLED_YOU [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CHOOSE_DOCTRINE_GUI [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GENERAL_CH [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ITEMSHOP_ITEM //#define __NEW_EVENT_HANDLER__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RESTRICT_GM_PERMISSIONS [HASH=1]#define[/HASH] STATIC_NUMBER_GUILD [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SPAM_CHECK [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_REFINE_ALL [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ANTICHEAT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BUY_STACK_FROM_SHOP [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_BUY_STACK_FROM_SHOP [HASH=1]#define[/HASH] MULTIPLE_BUY_LIMIT 100 [HASH=2311]#else[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] MULTIPLE_BUY_LIMIT 0 [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_OPENSHOP_PACKET [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_HWID [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_HWID [HASH=1]#define[/HASH] EANBLE_HWID_BAN [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_VOTE_FOR_BONUS [HASH=1]#define[/HASH] EANBLE_PATCH_YAHARA [HASH=3]#endif[/HASH]

locale_inc.h

[HASH=3375]#pragma[/HASH] once // [HASH=1]#define[/HASH] NEEDED_COMMAND_ARGUMENT "haha" [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FOX_FS [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_FOX_FS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_LOAD_PROPERTY_XML [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DOGMODE /* da usare solo in release */ ///#define __USE_CYTHON__ /* da rimuovere dopo i test */ //#define ENABLE_LITTLE_PACK /* non usati al momento per via di problemi */ //#define ENABLE_AUTO_TRANSLATE_WHISPER [HASH=1]#define[/HASH] INGAME_WIKI [HASH=2]#ifdef[/HASH] INGAME_WIKI //#define ENABLE_INGAME_WIKI_HEARDERS_WRONGSIZE /* Only define this if you have wolfman in you server, for more informations reed wikipedia system guide! */ [HASH=3]#endif[/HASH] /* common */ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTRA_INVENTORY //#define __USE_EXTRA_CYTHON__ ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // ### Default Ymir Macros ### [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RANKING [HASH=1]#define[/HASH] LOCALE_SERVICE_EUROPE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_COSTUME_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ENERGY_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DRAGON_SOUL_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_EQUIPMENT_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BUY_WITH_ITEM [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_BUY_WITH_ITEM [HASH=1]#define[/HASH] MAX_SHOP_PRICES 5 [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_SECONDARY_SKILLS // ### Default Ymir Macros ### ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // ### New From LocaleInc ### [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PACK_GET_CHECK //#define ENABLE_CANSEEHIDDENTHING_FOR_GM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PROTOSTRUCT_AUTODETECT [HASH=1]#define[/HASH] ATTR_LOCK [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PLAYER_PER_ACCOUNT5 [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_LEVEL_IN_TRADE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DICE_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_LVL115_ARMOR_EFFECT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SLOT_WINDOW_EX [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_TEXT_LEVEL_REFRESH [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_USE_COSTUME_ATTR [HASH=1]#define[/HASH] WJ_SHOW_MOB_INFO [HASH=2]#ifdef[/HASH] WJ_SHOW_MOB_INFO [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SHOW_MOBAIFLAG [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SHOW_MOBLEVEL [HASH=3]#endif[/HASH] //#define ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MAGIC_REDUCTION_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MOUNT_COSTUME_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_WEAPON_COSTUME_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SWITCHBOT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SEND_TARGET_INFO [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MAP_TELEPORTER [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SAVEPOINT_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DEFENSE_WAVE [HASH=1]#define[/HASH] VERSION_162_ENABLED [HASH=1]#define[/HASH] NEW_PET_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_WHISPER_ADMIN_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MELEY_LAIR_DUNGEON [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_MELEY_LAIR_DUNGEON [HASH=1]#define[/HASH] MELEY_LAIR_DUNGEON_STATUE 6118 [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ADVANCED_GUILD_INFO [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CUBE_RENEWAL_WORLDARD [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_CUBE_RENEWAL_WORLDARD // [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CUBE_RENEWAL_GEM_WORLDARD //Unused - Adapted with ENABLE_GAYA_SYSTEM (Don't Active this define!!) [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CUBE_RENEWAL_COPY_WORLDARD [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GAYA_SYSTEM // Gaya System Metin2 [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CAPITALE_SYSTEM // Expanded Capital System [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_RANGE_ALCHEMY__ // Open shop everywhere [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_REFINE_ALCHEMY__ // Open Refine Window everywhere [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_STRONG_BOSS // Bonus strong against Boss [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_STRONG_METIN // Bonus strong against Metin [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RESIST_MONSTER // New Bonus Resist Monster [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MEDI_PVM // New Bonus Medi Pvm [HASH=1]#define[/HASH] ELEMENT_NEW_BONUSES // Bonus Elemental Resistence (Fire, Ice, Dark, Earth, Elect, Wind) [HASH=2]#ifdef[/HASH] ELEMENT_NEW_BONUSES // [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PENDANT // New Item Talisman Resistence (Item Metin2 17.5) [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_BONUS_TALISMAN // New Bonus DB for Talisman (Metin2 17.5) [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_TALISMAN_EFFECT // Effect Talisman like Acce [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_VIEW_TARGET_PLAYER_HP // Show Decimal HP [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_VIEW_TARGET_PLAYER_HP // [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_VIEW_TARGET_DECIMAL_HP // [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] __CHANNEL_CHANGE_SYSTEM__ // Instant Change Channel [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DATETIME_UNDER_MINIMAP // DateTime (ONly PythonApplicationModule.cpp) [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_HIDE_COSTUME_SYSTEM // Hide costume parts (Only PythonApplicationModule.cpp) [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SORT_INVEN // Sort Inventory (Only PythonApplicationModule.cpp) [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM__ // Extend Official Inventory witk Key [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SOUL_SYSTEM //System Anima [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_PASSIVE_SKILLS //Systemm skill passive // if is define ENABLE_ACCE_SYSTEM the players can use shoulder sash // if you want to use object scaling function you must defined ENABLE_OBJ_SCALLING [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ACCE_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_OBJ_SCALLING //#define ENABLE_PLAYER_PIN_SYSTEM // Player PIN [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_QUEST_RENEWAL // Quest page renewal [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FEATURES_REFINE_SYSTEM // Refine System [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_EFFECT_CIANITE__ // New Effect for Armor Cianite [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_EFFECT_CIANITE_WEAPON__ // New Effect for Weapon Cianite [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_EFFECT_ZODIACO_WEAPON1__ // New Effect for Weapon1 Zodiaco [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_EFFECT_ZODIACO__ // New Effect for Armor Zodiaco [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_EFFECT_ZODIACO1__ // New Effect for Armor1 Zodiaco [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_EFFECT_ZODIACO_WEAPON__ // New Effect for Weapon Zodiaco [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SKILL_COLOR_SYSTEM // Skill color [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_SKILL_COLOR_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_5LAYER_SKILL_COLOR // Enable 5 layers for skill color [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CONFIG_MODULE // Enable configuration module for saving settings [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BATTLE_PASS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_EXCHANGE_WINDOW [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PVP_ADVANCED [HASH=1]#define[/HASH] EQUIP_ENABLE_VIEW_SASH [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MULTI_LANGUAGE // MultiLanguage //OFFSHOP [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_EMOJI_SYSTEM__ [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_OFFLINESHOP_DEBUG [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_SHOP_IN_CITIES [HASH=1]#define[/HASH] BLOCK_AUTO_ATTACK_PLAYER //HOTTIES IKARUS STUFFS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ITEM_EXTRA_PROTO [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RARITY_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_EXTRA_BONUS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ATTR_TRANSFER_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ATTR_COSTUMES #if defined(ENABLE_OFFLINESHOP_DEBUG) && defined(_DEBUG) [HASH=1]#define[/HASH] OFFSHOP_DEBUG(fmt , ...) Tracenf("%s:%d >> " fmt , __FUNCTION__ , __LINE__, __VA_ARGS__) [HASH=2311]#else[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] OFFSHOP_DEBUG(...) [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DUNGEON_INFO_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_LOCKED_EXTRA_INVENTORY [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_SET [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_ENCHANT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_HIGHLIGHT_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_PET_EDITS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_REMOTE_ATTR_SASH_REMOVE [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_EFFECT_STOLE__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ATLAS_BOSS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_STOLE_REAL [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_STOLE_COSTUME [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_COSTUME_PET [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_COSTUME_MOUNT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_COSTUME_EFFECT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_LONG_LONG [HASH=1]#define[/HASH] KASMIR_PAKET_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EFFECT_WEAPON_COSTUME [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BUGFIX_EFFECT_FAN [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_RUNE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BLOCK_MULTIFARM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BUGFIXES_NOTDONE [HASH=1]#define[/HASH] BL_OFFLINE_MESSAGE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RUNE_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_USE_POTION [HASH=1]#define[/HASH] __EFFETTO_MANTELLO__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_LIMIT_PUSH_DEST [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_RESTART [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RACE_HEIGHT [HASH=1]#define[/HASH] DISABLE_MENU_IF_KEY_F10 [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_STACK_LIMIT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DISCORD_RPC [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_VIEW_ELEMENT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RECALL [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_COMMON_BONUSES [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PERSPECTIVE_VIEW [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_UI_EXTRA [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_CHAT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_GRADE_MYTH [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NO_COLLISION [HASH=1]#define[/HASH] TEXTS_IMPROVEMENT [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_LARGE_DYNAMIC_PACKET__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_INFINITE_RAFINES [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BIOLOGIST_UI [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EMPIRE_EFFECT_LIMITED [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_POTION_DIFFRENT [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_FISHING_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_BUGFIXES [HASH=1]#define[/HASH] WJ_ENABLE_TRADABLE_ICON [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_3D_MODELS_TEXTURE_FIX [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_GYEONGGONG_SKILL [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SAVECAMERA_PREFERENCES //#define ENABLE_MAP_PERFORMANCE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GENDER_ALIGNMENT [HASH=1]#define[/HASH] DISABLE_CRITICAL_EFFECT [HASH=1]#define[/HASH] OUTLINE_NAMES_TEXTLINE [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MULTI_NAMES [HASH=1]#define[/HASH] NORMAL_ROTATION_SPEED 2400.0f [HASH=1]#define[/HASH] MOUNT_ROTATION_SPEED 1200.0f [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CHOOSE_DOCTRINE_GUI [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ITEMSHOP_ITEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BUGFIXES [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CONQUEROR_LEVEL [HASH=1]#define[/HASH] SPECIAL_ACTION_START_INDEX 101 /* release [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MILES_CHECK */ [HASH=1]#define[/HASH] CEF_BROWSER [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_AUTO_PICKUP [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_INSTANT_PICKUP [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DS_REFINE_ALL [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_ATTACK_METHOD [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BUY_STACK_FROM_SHOP [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_BUY_STACK_FROM_SHOP [HASH=1]#define[/HASH] MULTIPLE_BUY_LIMIT 100 [HASH=2311]#else[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] MULTIPLE_BUY_LIMIT 0 [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_OPENSHOP_PACKET [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_HWID [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_VOTE_FOR_BONUS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MESSENGER_TEAM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MESSENGER_HELPER [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CHRISTMAS_2021 [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_CHRISTMAS_2021 [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CHRISTMAS_WHEEL_OF_DESTINY [HASH=3]#endif[/HASH] /* debug [HASH=1]#define[/HASH] __PERFORMANCE_CHECKER__ [HASH=1]#define[/HASH] _PACKETDUMP */ /* unused [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SEQUENCE */
Test client:
Cont1:
admin
admin
Cont2:
admin1
admin
Cont3:
admin2
admin
Cont4:
admin3
admin
Cont5:
admin4
admin
Cont6:
admin5
admin
Cont7:
admin6
admin
Cont8:
admin7
admin
Cont9:
admin8
admin

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

These files are with many bugs and possibility to duplicate elements and more, if you want the files without bugs and at the right price you can contact the creator of the Wonder2 server: [SA]Brian#3874
07.02.2022
700 Euro = 10.876 TL

Dostum bu sistemlere bedavaya satıyorsun, bizimkiler 600.000 TL istiyor :S

0207_020025.jpg

I sell for 500e this serverfiles with source contact me on discord : OnC#1834

These files are with many bugs and possibility to duplicate elements and more, if you want the files without bugs and at the right price you can contact the creator of the Wonder2 server: [SA]Brian#3874

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri