raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Pvp server Edit item oluşturucu 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan GaMeRTurK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

GaMeRTurK

Level 6
TM Üye
Konular
98
Çözüm
6
Online süresi
26d 15h
Reaksiyon Skoru
176
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
154
MmoLira
3,247
DevLira
43
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar php tabanlı küçük bir edit item oluşturucu script kodladım serveri test ederken vs kullanabileceniğizi düşüyorum umarım işinize yarar vakit ayırıp yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.
fy57ri5.jpg
jz802r0.png
5q0wklj.jpg
26ikwsn.jpg

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba arkadaşlar php tabanlı küçük bir edit item oluşturucu script kodladım serveri test ederken vs kullanabileceniğizi düşüyorum umarım işinize yarar vakit ayırıp yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Emeklerinize sağlık Paylaşım için Teşekkürler...

Özel bir istek olacak belki ama bir otopack yapma tabanli bir web sayfası yazarmısın yada yazabilirmisin ...?
0206_034236.jpg
error-1.jpg
FireShot-Capture-001-Edit-Item-localhost-1.png
success-2.jpg

Özel bir istek olacak belki ama bir otopack yapma tabanli bir web sayfası yazarmısın yada yazabilirmisin ...?

işinize yaradıysa ne mutlu bana tam olarak otopack'ın nasıl yapıldığını bilmiyorum üstüne kafa yorarsam yaparım heralde :d

Eline emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri