Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

FIFA22 - En İyi Bronz Kadro

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

FIFA22 - En İyi Bronz Kadro

100 kimya ile FIFA 22'deki en iyi bronz takımı mı arıyorsunuz? Hedefleri tamamlamak için bir OP Bronze takım kurmanız ya da takımlarını oluşturmak için on binlerce jeton harcamış rakiplerinizi küçük düşürmeniz gerekip gerekmediğini, her şeyi hallettim.

Bu yazıda, çok iyi bir takımdan beklediğiniz her şeye maliyetinin çok altında sahip olan 11 bronz oyuncunun en iyi kombinasyonunu göstereceğim.

Bu takımı FIFA 22'deki en baskın dizilişlerden biri olduğunu düşündüğüm temel 4-4-2 dizilişi ile kurdum . Bu takımın en güzel yanı, 4-4-2'ye bağlı kalmanıza gerek olmaması. İki yerine üç forvetiniz olmadığı veya arkada üç defans oyuncunuz olmadığı sürece istediğiniz diziliş için gidebilirsiniz.

Bunlardan herhangi birini yapmaya karar verirseniz, bazı ek oyuncular aramanız ve hatta bazı oyuncuların varsayılan konumlarını dizilişinizinkiyle değiştirmek için para harcamanız gerekebilir.

FIFA 22'deki En İyi Bronz Kadro

1643821273795.png

Nathan Baxter – GK – EFL Şampiyonası (ENG 2)

Kaleciden yola çıkarak, seçmeye karar verdiğim oyuncu İngiliz Nathan Baxter. 64 puanlı Hull City oyuncusu 66 dalış, 67 refleks, 64 kontrol, 38 hız, 63 tekme ve 65 topa sahip olma ile övünüyor.

1998 doğumlu bronz bir kart olduğunu düşünürsek, istatistikleri oldukça iyi. Üstelik, oynadığınız platformdan bağımsız olarak sadece birkaç yüz jetonla fiyatlandırılan süper uygun fiyatlı.

Bir kontra atak sırasında kaleciyi ortaya çıkarmayı ve rakibin forvetini yakalamayı seven biriyseniz, çok düşük hızı ve hızlanma oranı nedeniyle Baxter ile bunu iki kez düşünmeniz gerekebilir. Bunun yanı sıra, bronz bir melez takım için çok değerli bir GK.

Takahiro Yanagi – RB – Meiji Yasuda J1 (JPN 1)

Yukarıda bahsettiğim gibi, bu güçlü bronz takım, İngiliz ve Japon oyuncuların karışımından oluşuyor. Sağ bek pozisyonu için seçtiğim oyuncu, dört Japon oyuncudan biri olan Takahiro Yanagi.

1997 doğumlu Hokkaido Consadole Sapporo oyuncusu 83 tempo, 54 top sürme, 36 şut, 59 defans, 52 pas ve 76 fiziki ile övünüyor. Bu gencin gitmesinin nedeni, öncelikle FIFA 22'de çok önemli olduğu kanıtlanmış olan hızıdır.

Bunun da ötesinde, kullandığınız platformdan bağımsız olarak onu sadece birkaç yüz jeton karşılığında alabilirsiniz.

Nesta Guinness-Walker - LB - EFL League One (ENG 3)

Karşı tarafta, sol bek için İngiliz Nesta Guinness-Walker'a gitmeye karar verdim. 1999 doğumlu AFC Wimbledon oyuncusu 83 tempo, 59 top sürme, 31 şut, 58 defans, 52 pas ve 58 fiziksel performansa sahip. Dünyanın dört bir yanından meslektaşı Takahiro Yanagi ile oldukça benzer istatistiklere sahip olduğunu söylemek doğru olur.

Benzer şekilde, çok uygun fiyatlı ve FIFA 22'deki en hızlı bronz defans oyuncularından biri. Zayıf ayağı ve beceri hareketleri söz konusu olduğunda, ikisi de 2 yıldız, bir defans oyuncusu, özellikle bronz bir oyuncu için oldukça ortalama.

Takuma Ominami – CB – Meiji Yasuda J1 (JPN 1)

Sağ taraftaki ilk stoper için (bu hibrit takım arasında mümkün olan maksimum kimyayı sağlamak için), FIFA 22'deki en hızlı stoperlerden biri olan Japon defans oyuncusu Takuma Ominami'ye gitmeye karar verdim.

64 reytingli Kashiwa Reysol LB, 87 hız, 46 top sürme, 29 şut, 62 savunma, 37 pas ve 75 fiziksel vuruşa sahip. O sadece süper hızlı değil (diğer bronz savunmacılara kıyasla büyük bir farkla), aynı zamanda 6'0" boyunda, bu da zorlu ve uzun rakiplere karşı duran topları temizlemek söz konusu olduğunda muazzam bir değere sahip olacak.

Bronz CB'lerin ne kadar nadir olduğu nedeniyle, kullandığınız platforma bağlı olarak kartı biraz daha pahalı (birkaç yüz jeton) olabilir. Zaten önemli bir şey değil.

Tyler Magloire - CB - EFL Şampiyonası (ENG 2)

Geri dörtlü arasında harika ve eşit bir kimya elde etmek için, savunmanın sol tarafı başka bir İngiliz Tyler Magloire tarafından sağlanacak. Blackburn Rovers oyuncusu, diğer üç savunma oyuncusu ve kaleci göz önüne alındığında, takıma en iyi katkı gibi görünüyordu.

61 puanlı Magloire, 89 tempoda sadece dörtlü arasında en hızlısı olmakla kalmıyor, aynı zamanda kaleci ve LB ile çok iyi bağlantı kuruyor. İstatistiklerinin geri kalanına gelince, 49 top sürme, 27 şut, 59 savunma, 38 pas ve 70 fiziksel var. Gerçekten etkileyici bir şey yok, ancak Japon müstakbel takım arkadaşı gibi, her zaman faydalı olan 6 fitlik bir menzilde.

1643821273795.png

Yuta Kamiya – CM – Meiji Yasuda J1 (JPN 1)

Orta sahadaki dört oyuncudan ilki Japon Yuta Kamiya. 1997 doğumlu Ehime FC CM'yi seçmemin nedeni, esas olarak RM (aşağıda bulacaksınız) ve Japon CB, Takuma Ominami ile olan etkileyici istatistikleri ve kimya potansiyelinden kaynaklanıyor.

Bireysel istatistikler açısından Kamiya, 81 tempo, 70 top sürme, 52 şut, 57 savunma, 67 pas ve 54 fiziksel performans sergiliyor. Sadece hızlı değil, aynı zamanda top sürme ve pas vermede de çok iyi. Başka bir deyişle, iyi bir orta saha oyuncusundan beklediğiniz şey.

Gözüme çarpan bir diğer teknik özellik, bronz bir CM'de bulması nispeten zor olan 4 yıldızlı zayıf ayağı ve 3 yıldızlı beceri hareketleriydi.

Dru Yearwood – CM – Major League Soccer (MLS)

Bu 100 bronz bronz takımdaki diğer oyuncularla aynı takımda veya hatta aynı ligde oynamamasına rağmen, İngiliz Dru Yearwood benim için mükemmel bir seçim.

64 puanlı NY Red Bulls CM, 82 tempo, 67 top sürme, 53 şut, 64 savunma, 60 pas ve 80 fiziksel performansa sahip. Bu istatistikler, genel bronz CM'nin çok üzerinde olan hızı ve fiziksel özellikleri dışında oldukça ortalama.

Teknik yeteneklerine gelince, her zaman işe yarayacak 3 yıldızlı zayıf ayağı ve 3 yıldızlı becerileri var. Bu oyuncunun en büyük dezavantajlarından biri fiyatıdır ve kullandığınız platforma bağlı olarak birkaç bin jetonun üzerinde ödeme yapmayı bekleyebilirsiniz.

Brendan Kiernan – LM – EFL League Two (ENG 4)

Hızlı kanat oyuncuları olmayan aşırı güçlü bir bronz takım eksiktir. Bu nedenle, hızlı ve güvenilir bir sol orta saha oyuncusu arayışına derinden daldım ve şansıma, Walsall (hiç bilmeyenler için İkinci Lig takımı) oyuncusu Brendan Kiernan'ı buldum.

1992 doğumlu 61 reytingli İngiliz, 90 tempo, 63 top sürme, 53 şut, 28 savunma, 51 pas ve 59 fiziksel performans sergiliyor. Bunun yanı sıra, 4 yıldızlı zayıf bir ayağı ve 3 yıldızlı becerileri var - bu tür şeylere meraklıysanız bazı numaralar yapabilirsiniz.

Bugün listemizdeki diğer bazı oyuncuların aksine Kiernan, FIFA 22'deki en hızlı bronz orta saha oyuncularından biri olmasına rağmen sadece birkaç yüz jetona gidiyor.

Tekeshi Kanamori – RM – Meiji Yasuda J1 (JPN 1)

Doğru orta saha oyuncusunun hızlı olduğunu mu düşündünüz? Size biraz 1994 doğumlu Avispa Fukuoka oyuncusu Kanamori'den bahsedene kadar bekleyin. Aynı zamanda bu takımdaki dördüncü ve son Japon oyuncu.

Bireysel performans istatistiklerine gelince, 64 puanlı RM, şaşırtıcı 94 hız, 67 top sürme, 57 şut, 30 savunma, 52 pas ve 71 fiziksel performansa sahip. O sadece bu takımın en hızlı oyuncusu değil, aynı zamanda FIFA 22'deki en hızlı bronz oyuncular arasında.

Teknik yetenekleri söz konusu olduğunda, oldukça ortalama bir 3 yıldızlı beceri ayağına ve 3 yıldızlı zayıf bir ayağa sahip, bu bence bir sağ orta saha oyuncusu için fazlasıyla yeterli.

Elliott Listesi – ST – EFL League Two (ENG 4)

Grevciler söz konusu olduğunda makul miktarda seçenek vardı. Buna rağmen, sol forvet için İngiliz Elliott List'e gittim. Stevenage oyuncusu 93 tempo, 65 top sürme, 62 şut, 28 defans, 53 pas ve 67 fiziksel performansla övünüyor. FIFA 22'deki en iyi bronz oyuncular arasında.

1997 doğumlu oyuncuyla ilgili en güzel şey, nispeten ucuz olması ve genellikle 1000 jetonun altında bulunabilmesidir. Tekniğine gelince, Elliott'un 3 yıldızlı zayıf ayağı ve 3 yıldızlı becerileri var.

1643821273795.png

Ricky-Jade Jones – ST – EFL Şampiyonası (ENG 2)

Ve son olarak, size kısa süre önce isim yapmış, 2002 doğumlu Peterborough United forvet oyuncusu Ricky-Jade Jones'u takdim etmek istiyorum. Benim gözümde önümüzdeki yıllarda ligin en iyi genç oyuncuları arasında yer alacak.

Performans istatistiklerine gelince, 92 tempo, 60 top sürme, 59 şut, 28 savunma, 51 pas ve 56 fiziksel performans sergiliyor. Tekniğine gelince, 3 yıldızlı bir beceri ayağına ve 3 yıldızlı zayıf ayağına sahip, ki bu harika değil ama yine de adam genç ve önümüzdeki yıllarda geliştirmek için bolca zamanı var.

Robbie Fowler – Yönetici

Uygun bir menajer olmadan, bu OP FIFA 22 bronz takımı, sadakatleri olana kadar sadece 93 kimyaya sahip olacak. Bu yüzden dışarı çıktım ve mükemmel uyumu aradım.

Araştırmam sırasında İngiltere'nin en iyi eski futbolcularından biri olan Robbie Fowler ile karşılaştım.

Herhangi bir İngiliz menajeri kullanabilirsiniz, ancak bronz faktör bu takıma mükemmel bir bitiş sağlıyor.

Son düşünceler

İşte buyur. Bu bana göre FIFA 22'de 100 kimya ile en iyi ve en hızlı bronz takım.

Bunun harika yanı, oyunun başlarında herhangi bir abonelik yapmanıza gerek olmaması ve bulunduğunuz platforma bağlı olarak sadece birkaç bin jeton karşılığında tam bronz kadroya sahip olmanızdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri