- Konular
- 167
- Online süresi
- 8ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 1,077
- Altın Konu
- 11
- Başarım Puanı
- 230
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 214
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Aha geldi yine 2 tane gereksiz meveloper paylaştığım filesleri kullanıp hala düşman olabiliyorlar yazık size
Kardeşim miletin emeğini paylaşıp 2 edit yapıp editten kastım item Porto düzenlemekle yaptığın iş değil yol yakınken dön git çalış 3-5 kuruş para kazan burada gençliğine yazık bir zamanlar kendini senin gibi tanıtan Enes adlı kişi şuan abilerinden laf dinleyerek işine son verdi eli ekmek tutuyor
- Konular
- 90
- Online süresi
- 2ay 29g
- Reaksiyon Skoru
- 320
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 154
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 603
- DevLira
- 9
Enes felan beni ilgilendirmez dostum ozaman emeklerini adam gibi yapsınlar milleti dolandırmasınlar bende paylaşmamayım?Kardeşim miletin emeğini paylaşıp 2 edit yapıp editten kastım item Porto düzenlemekle yaptığın iş değil yol yakınken dön git çalış 3-5 kuruş para kazan burada gençliğine yazık bir zamanlar kendini senin gibi tanıtan Enes adlı kişi şuan abilerinden laf dinleyerek işine son verdi eli ekmek tutuyor
- Konular
- 90
- Online süresi
- 2ay 29g
- Reaksiyon Skoru
- 320
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 154
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 603
- DevLira
- 9
Ya sen kimsin kanka nonamesin sendenmi prim kasıcam?Ben bunun filesinin kullanmam için kör olmam lazım çocuk işte knk boş ver he de geç forumda böylelerini çok gördük prim kasıyor
Ekli dosyayı görüntüle 69322
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)