OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Cevaplandı yardım lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizkm89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 357

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kardolar bana fazla pahalı olmayan 1000 tl yi geçmeyen gamer kulaklık önerir misiniz ? tatilin tadını çıkamam lazım :)

Çözüm
Kesinlikle Steelseries'in Arctis serisini öneririm. Yaklaşık 3-4 ay önce 1000 tl bandındayken Steelseries Arctis 5 2019 Edition almıştım. Gayet de memnunum. Şu an o fiyat bandında Arctis 3 var, şaşma derim.
Önerilen kulaklık modelleri
1.) "Gamepower Mihawk 7.1 Surround Rgb Oyuncu Kulaklığı" Görünüşüyle birlikte çalışmasıda güzel. Araştırırsanız yorumlarında çok iyi ses sisteminin olduğunu öğrenebilirsiniz. Fiyatı 422TL olarak görmüştüm.
2.) "SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklık" Hem görünüşte hemde kulak rahatlığıyla kullanabileceğiniz kulaklık modelidir. Android, IOS, PC, PS, XBOX ve VR gibi birçok yere uyabilen bir kulaklık modelidir. Bunu bende öneririm size. Fiyatı: 881,02 TL olarak gördüm.

Düşük fiyatlı kaliteli kulaklık modelleri
"Miktofonlu Oyuncu Kulaklığı Gamer Gaming Kulaklık" Bu kulaklığı benim bir arkadaşım sipariş etmişti. Gayet güzel ve arkadaki sesleri geçirmiyor. Yani mikrafonla birisi ile konuşursunuz arkadan gelen sesler mikrafona geçmez. Ayrıca kulağa rahattır. Mikrafon boyutu küçük fakat olabildiğince güzel ses verebiliyorsunuz. Tavsiye edebilirim. Fiyatı: 114,90 TL hızlı bir sipariş sağlanıyor.

kardolar bana fazla pahalı olmayan 1000 tl yi geçmeyen gamer kulaklık önerir misiniz ? tatilin tadını çıkamam lazım :)
hocam benim kendi kulaklığım şu an indirime girmiş casper sömestir kampanyasından bakabilirsin Kulaklık terletme yapmıyor ses kalitesi iyi her açıdan tatmin edici benim açımdan oyun oynarken keyif almanı sağlar. Link iletiyorum hocam ordan bi bakarsın İyi günler https://www.casper.com.tr/kampanyalar/casper-somestir-kampanyasi?tab=excalibur-aksesuar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri