Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben yıllar önce saltanat mt2 ile başlamıştım mt2 macerasına şuan ise kurulum ve geliştirme için kendimi geliştirmeye karar verdim
Ya sizin nasıl başladı?
Ya sizin nasıl başladı?
2009 yılıydı yeğenime bilgisayar almışlardı haftada 2 3 kez giderdik görüşürdük o başlamıştı bende onlara gidince çar açmıştım oynuyordum.3 ayda 19 lvl anca olmuştum 

2009-2010 yılları arası tr ile başladı dolunayımı düşürdüm ve bıraktım. Bana göre değildi sanki çok uğraştıran bi oyun gibi geliyordu. Daha sonrasında pvp serverler ortaya çıkmaya başladı editli falan
ordan yürüdü gitti sonra baktım pvp serverini bizlerde açabiliyoruz 2012-2013 de bende açtım. Tam tarihleri hatırlamıyorum ama rc falan dönemleriydi oyunumu oynayanlardan güzel bir arkdaş grubum oldu ara sıra hâla konuşuruz. Kısaca en kötüsünü de yaşadık en iyisini de. kötü dostluklarda oldu güzel dostlarda. Tabi artık eskisi kadar oyamaktan keyif almıyorum oynatması da stresli. İnsanlar haftalık server değiştirmeye alışmışlar o yüzden açılan tüm serverlerin sonu aynı bittiyor. Oyuncularda bundan keyif alıyorlar yeni server açılsın o heyecanı yaşayalım bırakalım kafasında hepsi
konu buraya nasıl geldi inan hiç bilmiyorum ama bıhtıh yağ metin3 çıksın artık.
ordan yürüdü gitti sonra baktım pvp serverini bizlerde açabiliyoruz 2012-2013 de bende açtım. Tam tarihleri hatırlamıyorum ama rc falan dönemleriydi oyunumu oynayanlardan güzel bir arkdaş grubum oldu ara sıra hâla konuşuruz. Kısaca en kötüsünü de yaşadık en iyisini de. kötü dostluklarda oldu güzel dostlarda. Tabi artık eskisi kadar oyamaktan keyif almıyorum oynatması da stresli. İnsanlar haftalık server değiştirmeye alışmışlar o yüzden açılan tüm serverlerin sonu aynı bittiyor. Oyuncularda bundan keyif alıyorlar yeni server açılsın o heyecanı yaşayalım bırakalım kafasında hepsi
konu buraya nasıl geldi inan hiç bilmiyorum ama bıhtıh yağ metin3 çıksın artık.arkadaş vasıtasıylaBen yıllar önce saltanat mt2 ile başlamıştım mt2 macerasına şuan ise kurulum ve geliştirme için kendimi geliştirmeye karar verdim
Ya sizin nasıl başladı?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)