farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

[RED DEAD REDEMPTION 2] TERRAIN TEXTURE UNPACK [HARİTACILARA ÖZEL PAYLAŞIM]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tengrist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 713
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Gönül isterdi ki forumumuzun Metin2 Development sekmesinde haritacılara özel ayrı bir sekmesi olsa ve elimizdeki tüm kaynakları orda paylaşsak, ders videoları çeksek de millet özenilmemiş, gerçekçilik hissi veremeyen, "level-design" konseptinden bihaber çizilen haritaları para verip yaptırmasa...

Gelelim konuya, Metin2 dışında da harita yapımı, game-design ve level-design, map dizaynının diğer konseptleri üzerinde de çalışıyorum. Bir sitede gezinirken gözüme ilişti, başka mapper arkadaşlar da yararlansın diye paylaşıyorum:
İçinde neler var:
Dosyalar PNG formatında DDS'e çevirip kullanın, 1024x1024 boyutundadır

Virustotal:
Download link:

Gönül isterdi ki forumumuzun Metin2 Development sekmesinde haritacılara özel ayrı bir sekmesi olsa ve elimizdeki tüm kaynakları orda paylaşsak, ders videoları çeksek de millet özenilmemiş, gerçekçilik hissi veremeyen, "level-design" konseptinden bihaber çizilen haritaları para verip yaptırmasa...

Gelelim konuya, Metin2 dışında da harita yapımı, game-design ve level-design, map dizaynının diğer konseptleri üzerinde de çalışıyorum. Bir sitede gezinirken gözüme ilişti, başka mapper arkadaşlar da yararlansın diye paylaşıyorum:
İçinde neler var:
Dosyalar PNG formatında DDS'e çevirip kullanın, 1024x1024 boyutundadır

Virustotal:
Download link:
Merhabalar, link kırık. 24 Saat içerisinde yenileyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri