Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ıkısınıde yaptım fakat mop proto bı turlu turkce karakter kabul etmıyor ıtem protoda ıse turkce karakter sorunu cozdum fakat mop proto ne yaptıysak olmadı yukarda dedıklerınızde yaptık fakat nafıle@akie Sorun hala devam ediyor mu?
Eğer ediyorsa şu yolu izleyin.
Notepad++ ile item protonuzu açın > Yukarıdaki bölümden Kodlama'yı seçin > Sonrasında ise ANSI'ye Dönüştür seçeneğini seçin.
Yukarıdaki işlemi yaptığınızda bozuk olan kodları yeniden düzeltmen gerekiyor.
Eğer yabancı bir filesi türkçeleştirip üstteki adımı uyguladıysan da şu yolu izle:
Fullpack dosyanın bulunduğu yerde locale.cfg dosyası olacak. Onun içinde yazan kodları mesela : 1250 1250 tr ise sondaki 1250 olanı 1254 yapmalısın.
Geri dönüşünü bekliyorum.
Olur olur ansiye dönüştürdükten sonra bozuk olan isimleri tekrar düzeltmen lazım bazen otomatik düzeltmez.ıkısınıde yaptım fakat mop proto bı turlu turkce karakter kabul etmıyor ıtem protoda ıse turkce karakter sorunu cozdum fakat mop proto ne yaptıysak olmadı yukarda dedıklerınızde yaptık fakat nafıle