bList 1
bList
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

C++ SwitchBot Düzeltme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LangonaWork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
asırlar önce bunu tartışmamız geldi aklıma xD neyse init kısmını çok uzatmışsın aşağıdaki gibi daha iyi olcaktır (en azından ben öle şeetmişim)

C++:
void CSwitchbotManager::Initialize()
{
    for (auto iter = m_map_Switchbots.begin(); iter != m_map_Switchbots.end(); ++iter)
        M2_DELETE(iter->second); // Remove pointer

m_map_Switchbots.clear();
}

void CSwitchbotManager::P2PSendSwitchbot(DWORD player_id, WORD wTargetPort)
{
    ... orjinal kodun altına sadece bunu ekle
    M2_DELETE(pkSwitchbot);
}

Şimdi şöyle asırlar önce dediğin şeyi halen daha çelişki içerisindeyim. ben kullanmaktan yanayım :D bellek bozulması sorunlarını gibi birçok şey çıkabilir diye. belleğe 0x0 vermek iyi olduğunu düşünüyorum "Kendimce" konu tartışılır.

Şimdi şöyle asırlar önce dediğin şeyi halen daha çelişki içerisindeyim. ben kullanmaktan yanayım :D bellek bozulması sorunlarını gibi birçok şey çıkabilir diye. belleğe 0x0 vermek iyi olduğunu düşünüyorum "Kendimce" konu tartışılır.
valla kullanıyorum eklediğimden beri hani baya sunucudada kullandım bi şeyini görmedim olaydı farkederdim düzenli olarak izliyorum sunucuyu zaten

C++:
pkSwitchbot->~CSwitchbot();

her gün daha kötü şeyler görüyorum bu forumda

belleğe 0x0 vermek iyi olduğunu düşünüyorum "Kendimce" konu tartışılır.
Bir diğer konu ise bu. Kendimce diye bir şey yok bu işlerde.

map içineki objeleri silip, o mapi temizliyorsun. null'a setlemene gerek yok.
Class member olur da başka yerde silme durumu olursa null kullanırsın, ama burada değil.

bu değişikliği yaparsanız bir adet nurtopu gibi core u elinize alırsınız. aktif 500 onlineda denenmiştir.

core-3.PNG

bot.PNG

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri