Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba sevgili forum üyeleri ve yöneticileri foruma uzun süreler sonra aktiflik sağlamaya başladım ve yaklaşık 20-30 adet tanıtım indexi paylaştım ve bu paylaştıklarımın hepsi yeni açılacak olan açılışından 1 hafta önce burada paylaşımını sağlıyorum ilk önce discord üzerinden dosyaları istiyorum vermedikleri için genelde verdikleri cevap dalgamı geçiyorsun gibi gibi anladınız siz
engeli basıp gönderiyorlar bende dosyaları indirip burada paylaşımını sağlıyordum artık ismimiz yürümüş sanırım server tanıtım indexini koymadan önce söylüyorlar sökme açalım sonra sök gibi konuşmalar bunlarda benim hoşuma gidiyor güzel bir yerlerde güzel işler başarmışım sanırım. Neyse sizleri boğmak istemem iyi forumlar.
engeli basıp gönderiyorlar bende dosyaları indirip burada paylaşımını sağlıyordum artık ismimiz yürümüş sanırım server tanıtım indexini koymadan önce söylüyorlar sökme açalım sonra sök gibi konuşmalar bunlarda benim hoşuma gidiyor güzel bir yerlerde güzel işler başarmışım sanırım. Neyse sizleri boğmak istemem iyi forumlar.