Başlıkta görüldüğü gibi CTRL+G komutu ile ata binilmiyor ve inilmiyorda. Ayrıyetten at hareket halindeyken de ctrl h komutunu görmüyor. At sabitken CTRL+H a basınca attan inilip biniliyor. Ama ben hareket halindeyken de inmesini istiyorum yani normal metin2 de nasılsa burda da aynısını olmasını istiyorum açıkçası.
Çok yeniyim bu işlerde source build client terimlerin açıklamalarından başka hiçbir şey bilmiyorum.
Eğer yardımcı olacak bir arkadaş bana sırasıyla ne yapmam gerektiğini anlatırsa çok sevinirim.
Sana anlatayım bildiklerimi ;
__PressBKey altında yazan fonksiyon
EmoticonWindow'u oyun içerisinde çağırır yani bizim tabirimizle duygu penceresi.Bu duygu penceresini oyun içerisinde açabilmek için b tuşunu kullanırız. Bu b tuşuna aynı zamanda ctrl ile yada shift ile bastığımızda atın gönderilmesini sağlıyan server tabanlı olan aşağıda ki kodu tetikliyoruz.
net.SendChatPacket("/user_horse_back") # Bu kodu oyun içerisinde kullandığınızda atınızı geri göndereceksiniz.
yine aynı şekilde ;
__PressHKey
sana bahsettiğim bu kod
if app.IsPressed(app.DIK_LCONTROL) or app.IsPressed(app.DIK_RCONTROL): şu iki tuştan birisine bastığın zaman tetiklenecek aynı yukarıda dediğim gibi. Ctrl yada shift herhangi bir tuş kombinasyonunu kullanmadığın takdirde oyunun içerisinde bu tuşa "H" basarsan yardım penceresi görüntülenecektir.
__PressGKey içerisinde bulunan ride komutu oyun içerisinde tetiklendiği an bineğe binersin. Oyun içerisinde bineklerin inip binmesi için kullanılan kod __PressJKey aşağıda ki vermiş olduğum kodu sendekiyle değiştirip dene
def __PressJKey(self):
if app.IsPressed(app.DIK_LCONTROL) or app.IsPressed(app.DIK_RCONTROL):
net.SendChatPacket("/ride")
else:
net.SendChatPacket("/unmount")
if not uiPrivateShopBuilder.IsBuildingPrivateShop():
for i in xrange(player.INVENTORY_PAGE_SIZE):
if player.GetItemIndex(i) in (71114, 71116, 71118, 71120):
net.SendItemUsePacket(i)
break