kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Yang gelmeme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufuk1ufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 502

ufuk1ufuk

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
1d 4h
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 4 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
23
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar. Hayatımda ilk kez pvp server açtım. Bir bilişimden pvp satın aldım. Fileslarını da oradan seçtim ücretsiz 65 250 tarzı.
Bir sürü sıkıntı ile uğraştım fakat bütün çözümleri bu forum sayesinde çözdüm. Tek bir sıkıntım var o da yang gelmeme sorunu. Slotu kesiyorum xxxxxx yang envantere gelmiyor. Hepsi yere düşüyor. Yerden tek tek toplamak demekte sv de oyuncu kaybı demek. Ben slot kesince envantere de gelsin yere de az da olsa düşebilir o sıkıntı değil.
Yani demek istediğim ne kadar slot kesersem keseyim envantere 1 yang bile gelmiyor.
Navicattan hangi işlemleri denersem deneyim olmadı.
Filezilla dan bunu yapmayı bilen varsa yardımcı olursa inanılmaz mutlu eder beni. Yardımcı olan veya olamayan da olsa herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Merhabalar arkadaşlar. Hayatımda ilk kez pvp server açtım. Bir bilişimden pvp satın aldım. Fileslarını da oradan seçtim ücretsiz 65 250 tarzı.
Bir sürü sıkıntı ile uğraştım fakat bütün çözümleri bu forum sayesinde çözdüm. Tek bir sıkıntım var o da yang gelmeme sorunu. Slotu kesiyorum xxxxxx yang envantere gelmiyor. Hepsi yere düşüyor. Yerden tek tek toplamak demekte sv de oyuncu kaybı demek. Ben slot kesince envantere de gelsin yere de az da olsa düşebilir o sıkıntı değil.
Yani demek istediğim ne kadar slot kesersem keseyim envantere 1 yang bile gelmiyor.
Filezilla dan bunu yapmayı bilen varsa yardımcı olursa inanılmaz mutlu eder beni. Yardımcı olan veya olamayan da olsa herkese...
Filezilla dan bunu yapmayı bilen varsa yardımcı olursa inanılmaz mutlu eder beni. Yardımcı olan veya olamayan da olsa herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Navicat gibi programlarla olacak iş değil. Hizmet aldığınız bilişim firmasından açık kaynak kodlarını teslim almadığınız sürece bu sorunu çözüme kavuşturmanız mümkün olmayacaktır.

Çözüm
Konu çözüme kavuştuysa lütfen en uygun cevabı seçip konuyu cevaplandı olarak güncelleyiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri