HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yönetici olarak cmd aç ve bu komutu yaz bilgisayarını yeniden başlat daha sonra sc create komutu ile servis oluştur sc start ile servisi başlat daha sonra mini yi kullanmaya başla.Uygulamayı başlatırken sorun yaşıyorum
# Test modunu aktif edin ve bilgisayarınız yeniden başlatın
bcdedit /set testsigning on
Anlayamadım
bu komutun amacı sertifikalandırılmamış sürücüleri yüklemek için bilgisayarını test moduna alıyor.
KeFuckingNoobU projesini kullanabilmen için driver ismini ve adresleri güncellemen lazım KeFuckingNoobD projesinde driver.c dosyasında yazılıyo isim
Bu hatayı alıyorumyönetici olarak cmd aç ve bu komutu yaz bilgisayarını yeniden başlat daha sonra sc create komutu ile servis oluştur sc start ile servisi başlat daha sonra mini yi kullanmaya başla.
bu komutun amacı sertifikalandırılmamış sürücüleri yüklemek için bilgisayarını test moduna alıyor.
KeFuckingNoobU projesini kullanabilmen için driver ismini ve adresleri güncellemen lazım KeFuckingNoobD projesinde driver.c dosyasında yazılıyo isim
Ekli dosyalar
bios üzerinden secure boot seçeneğini kapatıp o şekilde test modunu açmayı deneBu hatayı alıyorum
Tamamdır test modundayım servis oluşturmayı tam olarak anlamadım sc create simhi type= kernel binpath="C:\Users...\Desktop\KeFuckingNoobD.sys" nin içeriği ne olması gerekiyorbios üzerinden secure boot seçeneğini kapatıp o şekilde test modunu açmayı dene
binpath içine .sys dosyasının tam yolunu yazman lazımTamamdır test modundayım servis oluşturmayı tam olarak anlamadım sc create simhi type= kernel binpath="C:\Users...\Desktop\KeFuckingNoobD.sys" nin içeriği ne olması gerekiyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...