melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nedir bu 'LOG' olayı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anterior
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 928

anterior

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
12m 31s
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 22 Gün
Başarım Puanı
70
MmoLira
22
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar, bir üyemiz 50 level üzeri her karakterin otomatik takibe alındığını belirtmiş.
50'den sora (LOgs) Aşamasına Alınıyorsunuz....
Yanı Bir takım Hile Ve Hata Yapanı Otomatık Olarak (LOGS Programına Alınıyorsunuz) Ve Staflar(GM) İlerde Kullanmak İçin Mesela...
Yani, eğer 50 leveli geçmişseniz, hile yapmanız halinde, hiç kimse video, foto vb. kayıt almasa bile, yaptığınız her hareketin otomatik olarak kaydedildiğini ve birgün mutlaka karşınıza çıkacağını söylüyor.

Bu doğru mudur?

Bir de, başka bir forumda okuduğum şöyle bir mesaj var:

log dosyası devamlı easymetin2/cfg/res dosyasını loglıyor. metin2 klasöründe böyle bir dosya olmadığından easymetin2 kullanımı gönderilen log dosyalarında anlaşılır.

Yani, easymetin2 kullanıyorsanız, hata ve bağlantı sorunlarında, otomatik olarak metin2 oyun bilgi sistemine kişisel verilerinin aktarıldığını ve hile kullandığınızın açık olarak sistemde görüldüğünü yazmışlar.

Olabilir mi?

ewt arkadaşlar doğru ben yakın zamanda easy metin2 oynuyordum.oto bot falan..
37lvlim zaten bu hileyi kullanarak oldum.bu hileyi yapan sizin kullanıcı adınızı ve şifrenizi görebiliyor.yerinizde olsam bu hileyi kullanmam bile...

sıkma canını :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri