Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Gamebİlİsİm laf atanlar gİrsİn.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5c6d69e7ae297
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Basliktaki Gibi game bilisime Laf atAN ßazi arqadasLar VaR :) MAKİNE ALİOLAR VE KENDILERI BOZUYOLAR MAKİNEYE SACMA SAPAN SEYLER EkLiYOLaR BoZUyoLaR Ve geLiP Burda KOnu aciolar Coook Yazik:) 50 den fazla Referanslar var gamebilisimin peki Oburleri anlıyor vps den metin2 den onlarinki bozulmuyor burda yeni ılk defa vps almis kisi bozuyor makineyi burda gelip konu acıor cok yazık valla bende aldm anlıyorum serverim bozulmuyor baızları oto skıl p eklıcem yok turkce gorev yapcam dıe serveri bozuyolar ç c uyumlu olmadıgından server core hatası verıo Ben Kendi Serverimi kapatım ve 2 gun sonra acıcagım gelıp baka bılırsınız makineyimi bozuk verıoylar yoksa Sizmi bozuyormusunuz gorun:) Ben aldm serverim gayet iyi hatasız oynuyorz

LUTFEN PVP SERVERİNİ BOZAN BURAYA GAME BILISIMIN REZILIGI DIE KONU ACMASIN:) 23 YASINDAKİ ADAM SIZLE UGRASMAZ KUFUR BILE ETMEZ BUNUN BI FOTOSHOP OLDUGU ORTADA BILIP BILMEDEN KONU ACMAYIN :@

www.mygamepLus.com

Son düzenleme:
valla dogru aga bozuyolar konu acıolar game bılısım super bence bende almıstım super hıc bozulmuyordu game bılısıme tsk ler turkey mt2 beklerım game bılısımden aldım sorun yok bb

hocam evet ama gokcan abi biraz yogun oldugundan gec tickete cevap veriyor benım metin2 pvp serverim bozulmustu yaptı sorunsuz nakit istemedi bence super panelleride super gamebilisim oburlerınkine gore daha iyi ne dıyelım bende aldım sorun yasamadım adamlar bozuyor laf edıyor sacmalk bence

Arkadaslar tınlamayın boyle cocukları ya dogru game bılısım duzgunce kuruyor verıor bazıları bozuyo hemen yazıo bok var gıbı cocuk bunlar ya olmaz boyle

HEY HEPINIZE SESLENIYORUZ OYNADIGINIZ METIN2 NIN TAMAMI NERDEYSE GAMEBILISIM DEN ALINMIS MAKINELER AYIK OLUN ONLAR HATA YASAMIOR SIZ BOZUYONUZ YAZIONUZ COCUKLAR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri