- Konular
- 7,500
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ayrılmış bir açık kaynak rezervasyon ve zamanlama uygulamasıdır. İlk olarak 2003 yılında piyasaya çıktı (daha sonra phpScheduleIt olarak bilinir), Booked 200.000 kez indirildi.
Rezervasyon yapılan kullanıcılar, kayıt, konferans odaları, makineler, bilgisayarlar, vb. Gibi her türlü kaynağa kayıt yaptırabilirler. Yönetim tarafı, kullanıcı izinleri, kaynak verileri, rezervasyon verileri üzerinde tam kontrol sağlar ve birçok yapılandırılabilir ayarlara sahiptir.
Özellikler:
Ekran Görüntüsü
Rezervasyon yapılan kullanıcılar, kayıt, konferans odaları, makineler, bilgisayarlar, vb. Gibi her türlü kaynağa kayıt yaptırabilirler. Yönetim tarafı, kullanıcı izinleri, kaynak verileri, rezervasyon verileri üzerinde tam kontrol sağlar ve birçok yapılandırılabilir ayarlara sahiptir.
Özellikler:
- Basit zamanlama görünümü, kullanıcıların uygun bir zaman dilimini hızlı bir şekilde bulup rezervasyon yapmasına olanak tanır.
- Kullanımı kolay yönetim araçları, verileri hızla aramanıza, yönetmenize ve vermenize olanak tanır.
- Kullanıcıları organize edin ve gruplara erişimi sınırlayın.
- Esnek düzen yapılandırması, ihtiyaçlarınıza uyan programları ayarlamanızı sağlar.
- Esnek bir kota sistemi ile kaynak kullanımını sınırlayın ve kontrol edin.
- İsteğe bağlı olarak rezervasyon isteklerini gözden geçirin ve onaylayın.
- Outlook ya da .ical dosyalarını kabul eden başka bir sisteme rezervasyon detaylarını verin.
- LDAP / Active Directory ile kimlik doğrulama entegrasyonu.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekran Görüntüsü