- Konular
- 7,500
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İmpressPages Sistem Nedir?
ImpressPages açık kaynak kodlu bir içerik yönetim uygulamasıdır. İlk kez 2009 yılında piyasaya sürülen ImpressPages, Packt Publishing tarafından 2011 En Çok Gelecek Vaadeden Açık Kaynak Projesi ödülünü aldı.
ImpressPages CMS, içerik yönetim sürecini basitleştiren ve hızlandıran, web sitelerinin 4 kata kadar daha hızlı yönetilmesini sağlayan bir web içerik yönetim sistemidir. ImpressPages CMS'in arkasındaki teknoloji, teknik bilgisine sahip olmayan ve web sitelerini profesyonel olarak yönetmeyi önceden öğrenmemiş kişilere güç veriyor.
Özellikler:
ImpressPages açık kaynak kodlu bir içerik yönetim uygulamasıdır. İlk kez 2009 yılında piyasaya sürülen ImpressPages, Packt Publishing tarafından 2011 En Çok Gelecek Vaadeden Açık Kaynak Projesi ödülünü aldı.
ImpressPages CMS, içerik yönetim sürecini basitleştiren ve hızlandıran, web sitelerinin 4 kata kadar daha hızlı yönetilmesini sağlayan bir web içerik yönetim sistemidir. ImpressPages CMS'in arkasındaki teknoloji, teknik bilgisine sahip olmayan ve web sitelerini profesyonel olarak yönetmeyi önceden öğrenmemiş kişilere güç veriyor.
Özellikler:
- Basitleştirilmiş, sürükle ve bırak arayüzü.
- Yerinde içerik düzenleme.
- SEO dostu URL'lerin, meta etiketlerin ve site haritalarının otomatik oluşturulması.
- Akıllı kopyala ve yapıştır, kopyalanan içerikten HTML ve CSS çöplerini otomatik olarak filtreler.
- Çok dilli web sitelerini kolayca oluşturun ve dağıtın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.