- Konular
- 34
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 85
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 7,687
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
at üzerinde hızlı hızlı zırh değiştirebiliyo.. gelinlik veya smokin varken. bineğin üstüne binebilion. ayrıca şöyle birşey var. ne kadar düzenlesende. source derlenmiyo. derlense bile. kapanmıyor buglar. bu files sorunlu olmasaydı sahibi paylasmastı zaten. bu işlerden iyi anlayan biriysen. indir sorunları çöz. daha bir çok hatası var. reboot atınca. oyuna girdiğinde 2 tane binek oluyo. falan filan. indir kur görürsün. daha bir sürü skntısı var. giriş karakter ekranında kasıntı var. Metinlere dalarken. slotlar cıktıgında olusan lag. ne bileyim. çok hatası var. düzenleyebilirsen. düzenle![]()
Valla kardeşim bu dediğin sorunlar basit
files genel olarak güzel ve geliştiriyorum. sadece biraz kafa patlatman lazım fonksiyonları değişik hepsi o kadar benden sana bir iyilik olsun al bu dosyayı game src içerisine at smokin kostüm kostüm silah ve zırh ile ilgili binek fixlerini yaptım derle ve kullan umarım işini görür 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Örn :
Son düzenleme:
- Konular
- 281
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 252
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- -75,510
- DevLira
- 3
hocam libleri nrden bulcaz bnimde öyle olduSorun çözüldü liblerde eksik varmış konu için teşekkürler

- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
Dert ettğiniz şeylrre bakın ya değişse bile sorun oluyormu denediniz mi 

- Konular
- 4
- Online süresi
- 18d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 399
- DevLira
- 0
Valla kardeşim bu dediğin sorunlar basitfiles genel olarak güzel ve geliştiriyorum. sadece biraz kafa patlatman lazım fonksiyonları değişik hepsi o kadar benden sana bir iyilik olsun al bu dosyayı game src içerisine at smokin kostüm kostüm silah ve zırh ile ilgili binek fixlerini yaptım derle ve kullan umarım işini görür
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Reis teşekür ederim. fakat. game derlerken. şöyle bir sıkıntı oluyor. gmake clean. gmake dep. gmake -j20 komutundan sonra , derlemeye baslıyor.. en sonuncu Main.cpp dosyasından sonra duruyor. Derleme işlemi yapmıyor.. puttye hata bildirimi geliyor. ? sorun nereden kaynaklı olabilir.
- Konular
- 54
- Online süresi
- 1d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 69
- DevLira
- 0
AYnı sorun bende de varPaylaşım için teşekkürler config serverinfo v.s heryerde değiştirdim gerekli bilgileri fakat start verince sunucu kısa süreliğine bakıma alınmıştır hatası alıyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)