kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gelişmiş files

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Virtualbox makınaya kurduysan. port açman gerekiyor.
evet virtualbox a kurdum modemden port açtım portmap kullandım pack içindeki root dosyasını düzenledim ama olmadı yinede belli ki bir yanlışlık yapıyorum ama çözemedim kaç saattir uğraşıyorum valla

Güncelleme client dosyasını build ettim o exe ile giriş yaptığımda urielac.dll bulunamadı hatası veriyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Hangi hali hatırlamıyorum ama sona yakın olması lazım PC kullanmiyorum sorunları kendiniz çözmeniz gerekli.
Linkler :

Ekran_Alnts.PNG

0113_161944.jpg
Güncel Filese Sahip Bir Duruşu Ve Sistemi Var Kostüm vs.... Bugün Öğlen Kurulumunu Yapıp Deneyeceğim.. Teşşekürler

Güncel Filese Sahip Bir Duruşu Ve Sistemi Var Kostüm vs.... Bugün Öğlen Kurulumunu Yapıp Deneyeceğim.. Teşşekürler
at üzerinde hızlı hızlı zırh değiştirebiliyo.. gelinlik veya smokin varken. bineğin üstüne binebilion. ayrıca şöyle birşey var. ne kadar düzenlesende. source derlenmiyo. derlense bile. kapanmıyor buglar. bu files sorunlu olmasaydı sahibi paylasmastı zaten. bu işlerden iyi anlayan biriysen. indir sorunları çöz. daha bir çok hatası var. reboot atınca. oyuna girdiğinde 2 tane binek oluyo. falan filan. indir kur görürsün. daha bir sürü skntısı var. giriş karakter ekranında kasıntı var. Metinlere dalarken. slotlar cıktıgında olusan lag. ne bileyim. çok hatası var. düzenleyebilirsen. düzenle :)

at üzerinde hızlı hızlı zırh değiştirebiliyo.. gelinlik veya smokin varken. bineğin üstüne binebilion. ayrıca şöyle birşey var. ne kadar düzenlesende. source derlenmiyo. derlense bile. kapanmıyor buglar. bu files sorunlu olmasaydı sahibi paylasmastı zaten. bu işlerden iyi anlayan biriysen. indir sorunları çöz. daha bir çok hatası var. reboot atınca. oyuna girdiğinde 2 tane binek oluyo. falan filan. indir kur görürsün. daha bir sürü skntısı var. giriş karakter ekranında kasıntı var. Metinlere dalarken. slotlar cıktıgında olusan lag. ne bileyim. çok hatası var. düzenleyebilirsen. düzenle :)
Öncelikle Bilgilendrdğin İçin Teşşekürler Şuan İndi Kuruluma Geçeceğim Seni Bilgilendireceğim..... Bug Ve Lag Bni Yorar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri