Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[ ARMADA LONCASI ] M2red'de, 119-120 Efsane Wslik Farm Serverı Farm, Wslik İç dönüşümler Kolay Metin Farmı Ve +10 Adet Bireysel Zindan.+3 M Başlangıç.

M2Red
M2Red metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. M2Red kayıt ol ve M2Red indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. M2Red metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. M2Red açılış tarihi , bir an önce M2Red pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

crazyreign

ASEKA
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
86
Online süresi
7g 32454s
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
Başarım Puanı
133
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 6 Gün
MmoLira
2,983
DevLira
3
Server Adı
M2Red
Server Web Sitesi
https://www.m2red.com/

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

armada_transparan.png

ARMADA Loncası olarak pvp serverların ilk oyuncularından olup sadece kendi arkadaş çevresi ile oluşan bir loncaydık yakın zamanda yeni arkadaşlar almaya ve loncamızı büyütüp geniş bir kitle ile serverlarda savaşlara katılmayı düşündük ve alımları açmış bulunuyoruz aşırı kısıtlayıcı kurallarımız yoktur sadece sizden istenilen vslik çarları olabildiğince hızlı dizmeniz ve oyun içi küfür hakaret gibi kelimeleri kullanıp lonca ismini zedelememeniz, gelmek isteyen arkadaşlarımız discord linkimizden bize ulaşabilirler.​

ARMADA_Capa.png

31 ARALIK 2021 Saat 21:00'de Gireceğimiz serverın tanıtımı alt tarafta bulunuyor.

M2Red AÇILIYOR!

SİTEYE GİRİŞ YAPMAK İÇİN BANA TIKLA !
DİSCORDA GİRİŞ YAPMAK İÇİN BANA TIKLA !

AYRICA RESİME TIKLAYARAKTA SİTEMİZE GİDEBİLİRSİNİZ.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri