- Konular
- 1
- Online süresi
- 17m 4s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam. Forumda yeniyim.Son zamanlar kasa siteleri ile ilgileniyorum. En çok reklamı yapılan ggdrop kasa sitesini denediniz mi? güvenilir mi? lütfen deneyenler fikirlerinizi bölüşün benimle. Teşekkür ederim herkese.
- Konular
- 37
- Online süresi
- 6h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 51
- DevLira
- 0
Merhaba. Beni bu forumda tanıyanlar iyi biliyor nasıl

Kısaca olarak bahsedeceğim. Siteye şimdiye kadar 1000 dolara yakın ödeme yaptım. En az diyorum, 3x geri kazandım. Her zaman kazanmadım tabiki ama sonuç olarak getirisi böyle. Sitede 0.07 dolara bile kasa var ama ben küçük miktarlara takılmam. En az 30-40 dolarlık kasalar açıyorum. Hobim sitede olan 200 dolarlık eldiven kasasını x5 açmak
Ekte bazı karlar var. Kesinlikle YATIRIM tavsiyesi ve ya reklam değildir. Siteyi amcamın sitesiymiş gibi tanıttım ama maalesef ki amcamın değil
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
hayranı olduğumu 
Kısaca olarak bahsedeceğim. Siteye şimdiye kadar 1000 dolara yakın ödeme yaptım. En az diyorum, 3x geri kazandım. Her zaman kazanmadım tabiki ama sonuç olarak getirisi böyle. Sitede 0.07 dolara bile kasa var ama ben küçük miktarlara takılmam. En az 30-40 dolarlık kasalar açıyorum. Hobim sitede olan 200 dolarlık eldiven kasasını x5 açmak

Ekte bazı karlar var. Kesinlikle YATIRIM tavsiyesi ve ya reklam değildir. Siteyi amcamın sitesiymiş gibi tanıttım ama maalesef ki amcamın değil