berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Efsun Botu Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxtalhan98xx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar;

https://forum.turkmmo.com/konu/3751321-server-tarafli-efsun-botu/
arkadaşlar bu sistemi serverime ekledim çalışmasında kullanımında hiçbir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor tek sıkıntım var botta item var iken serveri kapatıp reboot attığımda bottaki item kayboluyor bu itemi envantere de alsam envanterde de kayboluyor sebebi nedir bulamadım bu sorunla karşılaşan var ise yardımcı olabilir mi ? ----- Bu sorun çözülmüştür.

Slot effect sorunu da var bot başladığında effect çok hızlı dönüyor.

Bir de şöyle bir sorun ile karşı karşıyım arkadaşlar çözümü nedir?

https://gyazo.com/7b9d5f09e82a8a1957b9de5aa9228272

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Reboot atılınca item kaybolma sorunu çözülmüştür. Sorun gametype.h ve length.h daki window enum sırası ile navicat>player>item window enum sırası aynı olmadığı için bu sorunu yaşamışım, aynı sorunu yaşayan arkadaşların bilgisi olsun. Sadece effect sorunum kaldı efsun botunda başka hiçbir sıkıntı yok.
Çözüm
Reboot atılınca item kaybolma sorunu çözülmüştür. Sorun gametype.h ve length.h daki window enum sırası ile navicat>player>item window enum sırası aynı olmadığı için bu sorunu yaşamışım, aynı sorunu yaşayan arkadaşların bilgisi olsun. Sadece effect sorunum kaldı efsun botunda başka hiçbir sıkıntı yok.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri