- Konular
- 42
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 12d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 767
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese iyi forumlar;
forum.turkmmo.com
arkadaşlar bu sistemi serverime ekledim çalışmasında kullanımında hiçbir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor tek sıkıntım var botta item var iken serveri kapatıp reboot attığımda bottaki item kayboluyor bu itemi envantere de alsam envanterde de kayboluyor sebebi nedir bulamadım bu sorunla karşılaşan var ise yardımcı olabilir mi ? ----- Bu sorun çözülmüştür.
Slot effect sorunu da var bot başladığında effect çok hızlı dönüyor.
Bir de şöyle bir sorun ile karşı karşıyım arkadaşlar çözümü nedir?
gyazo.com
Server Taraflı Efsun Botu
You must be registered for see element. You must be registered for see element. gametype.h ile length.h daki enum EWindows'ların eşleştiğine emin olun. Eşya kaydetmede sorun yaşayanlar: bunu bulun: with open('switchbot.pkl', 'rb') as f: self.dict =...
arkadaşlar bu sistemi serverime ekledim çalışmasında kullanımında hiçbir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor tek sıkıntım var botta item var iken serveri kapatıp reboot attığımda bottaki item kayboluyor bu itemi envantere de alsam envanterde de kayboluyor sebebi nedir bulamadım bu sorunla karşılaşan var ise yardımcı olabilir mi ? ----- Bu sorun çözülmüştür.
Slot effect sorunu da var bot başladığında effect çok hızlı dönüyor.
Bir de şöyle bir sorun ile karşı karşıyım arkadaşlar çözümü nedir?
Gyazo Screen Video
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Reboot atılınca item kaybolma sorunu çözülmüştür. Sorun gametype.h ve length.h daki window enum sırası ile navicat>player>item window enum sırası aynı olmadığı için bu sorunu yaşamışım, aynı sorunu yaşayan arkadaşların bilgisi olsun. Sadece effect sorunum kaldı efsun botunda başka hiçbir sıkıntı yok.