- Konular
- 1,033
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 1,970
- Altın Konu
- 343
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 287
- MmoLira
- 3,408
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bilgisayarda Windows Defender 0x800700aa hatasını düzeltme adımları
Windows Defender'daki yaygın hatalardan biri '0x800700aa' hatasıdır. 0x800700aa hatasının nedeni belirtilmedi, ancak yine de hatayı işlemek için çözümlerimiz var.Turkmmo da, Windows 10'un Windows Defender 0x800700aa hatasını nasıl düzelteceğinizi gösterecektir.1. Hizmetler ile Windows Defender 0x800700aa hatasını düzeltin
Hizmetler, Windows 10'da bulunan hizmetleri sağlar; Windows Defender dahil olmak üzere bazılarını özelleştirmek için doğrudan buraya gidebilirsiniz.Adım 1: Başlat Menüsü'nü açın ve Windows 10 hizmet sürecini açmak için Hizmetler'e girin
Adım 2: Ardından, Windows Defender Gelişmiş Tehdit Koruma Hizmeti'ne gidin.
Adım 3: Kurulum penceresinde, Başlangıç Türünü Otomatik olarak değiştirin ve kabul etmek için Uygula => Tamam'a tıklayın.
Bittiğinde, kontrol etmek için bilgisayarınızı yeniden başlatın.
2. Kayıt Defteri Düzenleyicisi ile Windows Defender 0x800700aa hatasını düzeltin
Kayıt Defteri Düzenleyicisi, bilgisayardaki birçok farklı veriye müdahale etmenizi sağlar ve bu aynı zamanda bilgisayar bir hatayla karşılaştığında kullanmak için favori araçtır.Adım 1: Başlat Menüsünü açın ve açmak için Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ne girin.
Adım 2: Ardından, kullanmak istediğiniz klasöre gitmek için aşağıdaki bağlantıyı kopyalayın ve gezinme çubuğuna yapıştırın.
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Hizmetler/WinDefend
Adım 3: WinDefend klasöründe Başlat öğesini bulun ve açmak için çift tıklayın.
Adım 4: Son olarak, Değer Verisini 2 olarak değiştirmeniz ve bitirmek için Tamam'a tıklamanız yeterlidir.
3. CMD ile Windows Defender 0x800700aa hatasını düzeltin
CMD – Komut İstemi, kod satırları aracılığıyla birçok farklı özellik sağlar ve bunları hataları hızlı bir şekilde kontrol etmek ve düzeltmek için kullanabilirsiniz.Adım 1: Başlat Menüsünü açın ve Komut İstemi'ni açmak için CMD'ye girin.
Adım 2: Ardından, aşağıdaki komutları sırayla kopyalayın ve Windows'un hatayı otomatik olarak düzeltmesi için Komut İstemi'ne yapıştırın.
Wuaueng.dll Regsvr32
regsvr32 wucltui.dll
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 wups.dll
regsvr32 wuweb.dll
regsvr32 atl.dll
regsvr32 Mssip32.dll
Adım 3: Komutları çalıştırmayı bitirdiğinizde, CMD'den çıkın ve kontrol etmek için bilgisayarı yeniden başlatın.
Bu makalede Turkmmo'da Windows 10'da Windows Defender 0x800700aa hatasını nasıl düzelteceğinizi gösterdik.