C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Genel Soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan allien13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 227

allien13

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
15d 21h
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 5 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
1,526
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba sourcesiz files satın alacağım fakat aklımda birkaç soru var. Örneğin saldırı hızlarını veya kostüm bonuslarını vs değişeceğim bunları yapabilmek için source gerekiyor mu yoksa navicat üzerinden ayarlanabiliyor mu? Ayrıca tecrübeli developer var ise ( oyunda teknik destek vs sağlayabilecek ) yazabilirse çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Kostüm bonuslarını, item özelliklerini değiştirmek için source kısmına ihtiyaç duyulmaz. Lakin yeni bir sistem eklemek istediğinizde source kısmına ihtiyaç duyacaksınız. Benim görüşüm olarak source olmadan files satın almanızı tavsiye etmem
Konu uygun bölüme taşındı.

Kostüm bonuslarını, item özelliklerini değiştirmek için source kısmına ihtiyaç duyulmaz. Lakin yeni bir sistem eklemek istediğinizde source kısmına ihtiyaç duyacaksınız. Benim görüşüm olarak source olmadan files satın almanızı tavsiye etmem

Çözüm
@IlinerTeknoloji 'den alabilirsiniz detaylı olarak yardımcı olacaklarından emin olabilirsiniz.

Canlı desteğe bağlanıp sorabilirsiniz fiyat ve filesler hakkında destek vereceklerdir. Kaliteli ve işini iyi yapan bir bilişim firmasıdır.

Arkadaşlar merhaba sourcesiz files satın alacağım fakat aklımda birkaç soru var. Örneğin saldırı hızlarını veya kostüm bonuslarını vs değişeceğim bunları yapabilmek için source gerekiyor mu yoksa navicat üzerinden ayarlanabiliyor mu? Ayrıca tecrübeli developer var ise ( oyunda teknik destek vs sağlayabilecek ) yazabilirse çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
sourcesiz files kesinlikle almaman lazım hem bir çok hatayı oradan düzeltirsin hemde source sahibine ne kadar güvendiğine bağlı oyununa her şeyi yapabilir tam olarak her şeyi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri