Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Map sorunu

yahyagngr06

YahyaCAN
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Banlı
TM Üye
Üye
Katılım
19 Ocak 2012
Konular
53
Mesajlar
753
Online süresi
28g 11566s
Reaksiyon Skoru
156
Altın Konu
0
Başarım Puanı
156
TM Yaşı
14 Yıl 3 Ay 4 Gün
MmoLira
1,593
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar oyuna yeni bir map yapıyorum veya ekliyorum "M" tuşuna basınca haritanın büyük hali açılmıyor bunun ayarı nereden yapılıyor bilenler yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ediyorum.
Örnek ; (World editör remix kullanıyorum minimap kaydet diyorum metin2_map_t1_atlas.bmp diye dosya geliyor bunu nereye atmam lazım ne ayar çekmem lazım ki o haritada gözüksün
 
Çözüm
Etc / ymirwork içerisinde atlas diye bir dosya vardır. Onun içinde uzantisiyla beraber belirtilen yolda klasör oluşturman gerekiyor biraz uğraş yaparsın zaten.
Etc / ymirwork içerisinde atlas diye bir dosya vardır. Onun içinde uzantisiyla beraber belirtilen yolda klasör oluşturman gerekiyor biraz uğraş yaparsın zaten.
 
Çözüm
Çok teşekkür ediyorum deneyeceğim dostum <3
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst