Kralbenimmmm 14 Ara 2021 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Adam bir köyü gezerken yorulmuş, hayli susamıştı. Çaresiz bir evin kapısını çalar, karşısına bir çocuk çıkar. Adamcağız:-Evladım, buralarda su bulamadım. Lütfen bana bir bardak su verir misiniz?Kapıyı açan çocuk, adamın yüzüne bakarak:- İstersen ayran getireyim, der.Adam bu teklifi memnuniyetle kabul ettikten sonra, çocuk bir çanak ayran getirir. Adam ayranı içtikten sonra çocuk:- İstersen daha getireyim, der.- Zahmet olur yavrum bir zahmet.Çocuk:- Hayır ne zahmeti, zaten bu ayranın içine fare düştüğü için nasıl olsa dökecektik!, demiş.Bunun üzerine adam iğrenerek elindeki ayran çanağını hiddetle yere atıp parçalayınca, çocuk feryadı kopartmış:- Anneee, kapıdaki adam köpeğin çanağını kırdı. Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Adam bir köyü gezerken yorulmuş, hayli susamıştı. Çaresiz bir evin kapısını çalar, karşısına bir çocuk çıkar. Adamcağız:-Evladım, buralarda su bulamadım. Lütfen bana bir bardak su verir misiniz?Kapıyı açan çocuk, adamın yüzüne bakarak:- İstersen ayran getireyim, der.Adam bu teklifi memnuniyetle kabul ettikten sonra, çocuk bir çanak ayran getirir. Adam ayranı içtikten sonra çocuk:- İstersen daha getireyim, der.- Zahmet olur yavrum bir zahmet.Çocuk:- Hayır ne zahmeti, zaten bu ayranın içine fare düştüğü için nasıl olsa dökecektik!, demiş.Bunun üzerine adam iğrenerek elindeki ayran çanağını hiddetle yere atıp parçalayınca, çocuk feryadı kopartmış:- Anneee, kapıdaki adam köpeğin çanağını kırdı.