- Konular
- 121
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,532
- Altın Konu
- 33
- Başarım Puanı
- 266
- MmoLira
- 16,671
- DevLira
- 91
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Discord adresimize katılabilirsiniz :
Laleci 3D Work Discord Sunucusu'na katıl!
Discord'daki Laleci 3D Work topluluğuna göz at, diğer 130 üyeyle takıl, ücretsiz sesli ve yazılı sohbetin tadını çıkar.
Selamlar, ben Laleci
Aşağıda sıraladığım işlemler için bana ulaşabilirsiniz.
Discord : laleci. satışlar aktif.
(NEW) CİNEMATİC TRAİLER HİZMETİ AKTİF !
- Profesyonel Effect Tasarımları..(Silah,zırh,binek vb.)
- Profesyonel Sıfırdan Köy Haritası Tasarımları..
- Profesyonel Sıfırdan Farm Haritası Tasarımları..
- Profesyonel Sıfırdan Afgan Farm Haritası Tasarımları..
- Profesyonel Sıfırdan Boss Ring Dungeon vb Tasarımlar..
- Profesyonel Heykel(Statue) Tasarımları..
- Özel Haritalarınıza Asabileceğiniz 3D Model Logolar..
- Herhangi Zırh,Silah,Npc,Pet,Binek,Obje Gibi Modelleri Reklamlardan Arındırma İşlemi..(Logolu Modeller)
----------------
- Bilinmesi Gerekenler ? : - Ücretin yarısı alınmadan işe başlanmamaktadır !
- Dosya sorumluluğu tamamen size aittir.
- Aldığınız haritanın başkasına satılmaması için satışını kapatmanız gerekir.
- Harita tasarımlarında istediğiniz süreye göre, fiyatlar değişiklik gösterebilir.
- İADE MALESEF YOKTUR !
"Referanslarım ve daha önce yapılan çalışmalar aşağıdadır."
Referans:
55LvlMt2
Eva2Hype
SparkyEveres
Nemea2
Elvia2
Savia2
Hype2
Alerion2
Misali2
LonexMt2
Tomris2
Ragnar2
Eva2
Agira2
Arvis2
Pusat2
Metin2TC
Jesia2
Westra2
Slow2
Alpar2
Hermes2
Truva2
Solo2
Astra2
Star2Online - Manas
Ruby2
MarkMt2
Arlott2 (RO)
AlbaMt2
MSP2
Kafalar Metin2
UltraMt2
Farm2 Global
Pitaya2
Furry2
ArlaMt2
Samay2
Manos2
Auris2
LotusMt2 - TruvaMt2
M2Hazard
Örnek 3D Logo Modelleri :
"Referans Yorumları"
Arkadaş ile çalışma fırsatımız oldu güzel ve hızlı iş yapan bir kardeşimiz.
LonexMt2 projesi için bir çok şey yaptırdım kendisi çok ilgili ve asla para ön planda tutan birisi degil hiçbir şekilde sizi kırmaz bundan sonra tüm projelerimizde kendisi ile çalışacağız.
Elvia2 Sahibiyim
Berkay kardeşimizle yaklasık 6 7 adet map yaptırdım serverime özel kendisi gerçekten işinde çok başarılı bizi hiç bir zaman mağdur bırakmadı ödeme konusunda veya teslimat sürecinde bize çok yardımcı oldu kendisine gerçekten teşekkür ederim. yaptığı isler oldukça muazzam oldu bittiye getirmiyor, kesinlikle map yaptırmak isteyen arkadaşlarımıza %100 güven verebilirim.
Kendisinden 2 adet map satın aldım hızlı çalışıyor, işinin ehli, iyi işler çıkarıyor ve güvenilir. Hayırlı satışlar.
İşinde ehli birisidir hayırlı satışlar kardeşim
İşinde çok başarılı ve kaliteli hizmet sağlıyor kendisi. Her konuda gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Kendisinden birçok sayıda map aldım. İşinin ehli ve kaliteli çalışıyor. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Kankamdan 2 adet özel çizim map yaptırdım ellerine sağlık
Güvenilir iş yapan sorunsuz hizmet veren ve piyasada "TASARIM BİLGİSİ VE ÖZ GÜVENİYLE BERABER MÜŞTERİSİNE GÜVEN VEREN" güzel insan güzel arkadaş güzel dost. A dan Z ye güvenebilirsiniz. Gözünüz arkada kalmasın.
Forumda en temiz çalışan en ilgili ve nazik dille hitap eden tek kişidir. Alışveriş yapacak kişilere kesinlikle öneriyorum teredütte kalmayın her türlü desteği verecektir.
Eva2 Olarak 2 adet cinematic trailer ve kostüm pet binek gibi model işlerimizi yaptırdık çok memnun kaldık. Gerek samimiyeti gerek fiyatları herkese tavsiye ederiz.
İşini düzgün yapan birisi ve fiyatları gayet uygun aldığım hizmette sürekli destek oldu teşekkürler.
1 adet map satın alındı ilgisi için teşekkür ederim![]()
Merhabalar,
Oyun içindeki deneyimimi daha da zenginleştirmek adına pet, binek, kostüm ve silah kostümü gibi özel eklentileri sunucuma eklettim ve bu konuda bana mükemmel bir hizmet sağlayan Laleci'ye sonsuz teşekkürler! Gerçekten de işinin ehli, hızlı ve profesyonel bir şekilde yardımcı oldu. Sunucum artık çok daha renkli ve eğlenceli bir yer haline geldi. Kendisine minnettarım, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!
Sevgiler,
Tevfik KÜÇÜKASLAN.
Selçuklu ekibi olarak kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz. İşinin ehli gayretli ve titiz çalışır. Sizleri oyalamaz
Köy Tasarım işlerimizi Profosyonel şekilde halletti. Gerçekten de işinin ehli, hızlı bir şekilde yardımcı oldu alışveriş yapacak kişiler gözleri kapalı şekilde yapabilirsiniz.
Westra2 sunucusu olarak kendisinden boss ring hizmeti aldık. İlgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz. Teknik destek ve hız konusunda piyasanın en iyisi.
Çok kaliteli destek vermekte, çalışacak arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir
çalışamalarını çok beğendim ve model konusunda bazı ürünleri satın aldım yıllardır piyasada olan ve güvenilir arkadaşlardandır hayırlı satışlar.
Kendisinden birçok oyun projemiz için harita ve modelleme desteği aldık. İşinde ilgili, bilgili ve hızlı bir arkadaş. Bundan sonra da beraber çalışacağımızdan hiçbir şüphe yok. Hayırlı satışlar dilerim.
doyum temalı harita ve 2 adet arena yaptırdım memnun kaldım güzel ticaretdi başarılar.
Yıllardır piyasa da bu işi düzgün yapan nadir insanlardan, çok hızlı şekilde fileslerim için 2 map teslim aldım. Hayırlı satışlar.
Bütün oyun projelerimde artık birlikte çalışacağım tek insandır. İşini kusursuz ve özenle hazırlayan, haritalar ve diğer detaylar için günlerini veren, en ufak noktasına kadar özenle çalışan bir kişidir.
Hızlı, güvenilir teslimat. +REF
Laleci ile çalışmak çok memnun edici. Ticari ilişkinin dışında, bir dostluk ilişkisi de kurduk. Aynı zamanda uzun zamandır hiç bu kadar profesyonel çalışma kültürüne sahip olan arkadaşlara denk gelmemiştik kendisine çok teşekkür ederiz. Çalışacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorumSADO45
Kafalar Metin2 oyun projemizde çalışmaya başladık kendisiyle , hem iş ahlaki hem sohbeti ile metin2 sektöründe ki çalışma tarzına bambaşka bir soluk oldu diyebilirizKendisi oldukça hızlı ve profesyonel bir arkadaş , kesinlikle öneririm
![]()
@Laleci Hocama çok teşekkür ederim. İstediğimiz işi zamanında ve çok başarılı bir şekilde yaptı. Bu zamanda zor bulunur böyle adamlar. Hakkını verdi hakkını verelim.. Eline koluna sağlık hocam forumda tanıdığım ender rastlanan insanlardan. İlk işimiz oldu belliki son olmayacak daha birlikte çalışacağımız nice projelereGönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
Uzun zamandır bir çok projemde kendisiyle çalıştım, ticaret haricinde dostluk da kurduğumuz birisi kendisi. Her türlü işiniz için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Selametle<3
Kendisiyle uzun süredir çalışırım, ulaştığınız zaman 7/24 her konuda yardımcı olmaktadır. Başarıların ve satışların daim olsun kardeşim.
+REFF Kaliteli Hizmet.
M2Hazard projesi için bir çok metin mapi boss mapleri yaptırdık işini çok iyi yapan birisidir güvenilir satıcıdır <3
Çalışma fırsatımız oldu işiniz ehli kaliteli işlere imza atan degerli bir insandır teşekkürler @Laleci
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Kafalar Metin2 oyun projemizde çalışmaya başladık kendisiyle , hem iş ahlaki hem sohbeti ile metin2 sektöründe ki çalışma tarzına bambaşka bir soluk oldu diyebilirizKendisi oldukça hızlı ve profesyonel bir arkadaş , kesinlikle öneririm
- Konular
- 129
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 2mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 409
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 5 Yıl
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 4,310
- DevLira
- 225
ne kadar sevmesemde bu adamı işinde güzel hakını yemiyeyim
- Konular
- 121
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,532
- Altın Konu
- 33
- Başarım Puanı
- 266
- MmoLira
- 16,671
- DevLira
- 91
ne kadar sevmesemde bu adamı işinde güzel hakını yemiyeyim
Yorum için teşekkürler.
- Konular
- 45
- Online süresi
- 1mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 5,216
- DevLira
- 0
Hayırlı satışlar bol kazançlar kardeşim,Eline sağlık.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)