- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 336
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 753
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar başka biri paylaşmıştı ama paylaşan kişi link içeriğini değiştirmiş kullanmak isteyen olur diye konuyu tekrardan açıyorum.
İyi kullanımlar.
Dosyaların yapımcısı @Mehmetcan Y.k 'dır.
Link :
İyi kullanımlar.
Dosyaların yapımcısı @Mehmetcan Y.k 'dır.
Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Konuyu takip eden herkese öncelikle çok teşekkür ederim. Paylaşılan dosyaların birtakım sorunları var. Normalde sadece gcc-vs sürümlerini yükseltip ikarus ekleyip paylaşacaktım fakat talep çok olduğu için ayrıca ücretsiz 55-120 oynatılabilir bir files bulunmadığı için şöyle bir karar aldım;
Farklı bir altyapı üzerine, bu fileste bulunan işe yarar sistemleri ayrıca yeni sistemleride ekleyerek yeni bir rework çalışması yapmaya karar verdim. Tamamen guiler vs. de değiştirerek en kısa süre içerisinde daha "temiz" bir files paylaşmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bu projeyi, github üzerinden paylaşacağım en kısa sürede foruma konusu açacağım, dosyalar sorunsuz hiç değilse büyük sorunlar çıkmadan oyun açılabilir düzeye gelene kadar benim tarafımdan sürekli güncelleme alacak. Şuan 2 türlü insiyatifiniz var, bu filesin şuanki versiyonunu kullanmak yada benim paylaşacağımı beklemek. Saygı ve sevgilerimle. Yorumlarınız benim için önemli, gelişecek proje tamamen sizin istekleriniz doğrultusunda ilerleyecek.
Bu kararı almamdaki sebep ise dosyaların şuan ki versiyonunun yapımcısı ben olmadığım için ileride gelecek güncellemede yapımcılarıyla aramda sorun çıkmaması adınadır.
Bu haliyle kullanılmaz zaten, isteyen olursa ira ikarusu ekler paylaşırımofflineshopta item kopyalama var bilginize...
O zaman işime bağlı olarak 1-2 gün içerisinde gcc ve vs sürümlerini yukseltip; varolan offshopu kaldırıp İkarus ekler paylaşırım beklemede kalın
Yarın sabaha kadar güncellemeyi paylaşacağım@kral039 varmı bir gelişme üstad.
- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 336
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 753
- DevLira
- 3
URL taramaları geçersiz, birazdan vt sonucunu konuya dahil edeceğim...VT:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 15d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 4,319
- DevLira
- 3
okURL taramaları geçersiz, birazdan vt sonucunu konuya dahil edeceğim...
Thank you
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)