Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

item_proto.txt - item_names.txt kapatma sorunu

piskozkatil

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
58
Online süresi
1ay 20g
Reaksiyon Skoru
206
Altın Konu
0
Başarım Puanı
174
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 25 Gün
MmoLira
5,460
DevLira
15

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

İyi forumlar. Sürekli şu hata ile karşılaşıyorum.40k files Filezillada bulunan item_proto.txt ve item_names.txt dosyalarını editleyip kapatma programları ile kapatıyorum. filezilladan olsun packlerden olsun iki taraftanda sorunsuz aktif ediyorum hersey istediğim gibi bu yere kadar sıkıntı yok. ama sonradan şunu fark ettim ben bu düzenlemeleri yapınca Lycan ve onla beraber gelen efsunlar bozuluyor. bulabildiğim tüm programlar ile denedim aynı hatayı aldım. hatta hiçbir düzenleme yapmadan orjinal txt dosylarını kapatmayı denedım aynı sorun ile karşılaştım. Anladığım kadarıyla kullandıgım programlar item_protoyu bozuyor. sadece dump_protoyu kullanamadım. Onu kullanınca uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b hatası alıyorum . ne yaptıysam bunu da çözemedim. Basına gelen cözümü bulan yada tahmini olan arkadaşları yardıma davet ediyorum

Çözüm
Uzun uğraşlar sonunda sorunun çözümünü buldum. İnternette bulduğum dump_proto ve diğer txt kapatma progranları hep item_protomu bozdu. İndirdiğim files içindeki adamın kendi kullandığu dump_protoya ulastım. onunla kapatma işlemini gerçekleştirince sonunda sorunum çözüldü. Aynı hatayı alanlar için dosyları atıyorum birde bunun ile kapatmayı denesinler. bende işe yaradı. Umarım işinize yarar. İyi forumlar

1 Adet virüs saptandı. Bu tür programlarda normal mı değil mi bilemiyorum. Bilgi
Sorun güncel. Öneriler bekleniyor

Cebbelleşiyorum ama sorun devam etmekte :D

Durumun özeti item_proto düzenlemesi yapıldıktan sonra lycan tek elle ve saçma bir şekilde vuruyor. at üstünde vurmuyor ve lycan ile bereber gelen efsunlar UnknownType olarak gözüküyor.

Alınan syserr :

CActorInstance::__RunNextCombo(wComboType=0, wComboIndex=1) - m_pkCurRaceData->GetComboDataPointer(m_wcurMotionMode=10, &pComboData) == NULL

Uzun uğraşlar sonunda sorunun çözümünü buldum. İnternette bulduğum dump_proto ve diğer txt kapatma progranları hep item_protomu bozdu. İndirdiğim files içindeki adamın kendi kullandığu dump_protoya ulastım. onunla kapatma işlemini gerçekleştirince sonunda sorunum çözüldü. Aynı hatayı alanlar için dosyları atıyorum birde bunun ile kapatmayı denesinler. bende işe yaradı. Umarım işinize yarar. İyi forumlar

1 Adet virüs saptandı. Bu tür programlarda normal mı değil mi bilemiyorum. Bilgi

Ekli dosyalar

• dump_proto.rar
    1.3 MB · Görüntüleme: 49
Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri