Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Free Premium Website 100e + Ticket Panel + Player Management Panel. 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Robson Oliboni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
  • Etiketler Etiketler
    website
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Backdors, be aware.

Backdors, be aware.

Confirmed by Tuora websites sold by @Fregion contain backdoor.. Will they let him continue selling their content in the community containing backdoor?

seller link: Here

AsiLZade - Murat K. Tuora is a Fregion partner confirmed that he sells backdoor websites.

I bought it and I was cheated by 100e and I had to post it for free because the service was not finished more than 2 months after I made the purchase.

Confirmed by Tuora websites sold by @Fregion contain backdoor.. Will they let him continue selling their content in the community containing backdoor?

seller link: Here

AsiLZade - Murat K. Tuora is a Fregion partner confirmed that he sells backdoor websites.

I bought it and I was cheated by 100e and I had to post it for free because the service was not finished more than 2 months after I made the purchase.
I've updated the topic content with the moderator's note.
Do not delete moderator notes!

We will examine the sharing in detail.

Herkese selamlar lütfen bu sitenin linkini güncelleyin çok beğendim ama indirmenin bir yolu yok şimdiden çok teşekkür ederim.

pyiGmA0.png

IWehBmP.png

gTOyUGe.png

e3WlOaA.png

Bu dosyaları neden yayınlıyorum..

Bu dosyaları 2 aydan daha uzun bir süre önce kişisel sunucumda kullanmak için Fregion'dan satın aldım, bu yüzden bana korkunç bir hizmet verdi ve dün 11/23 bana onun dosyalarını sattığımı söylemek için geldi ve beni engelledi.

Onun dosyalarını satmıyorum! Buna ihtiyacım yok.

Bu kişiden alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. Dosyaları iyi kullanın.

Moderatör Notu : Panel yapımcısı panel içerisinde açık(backdoor) olduğunu iddia etmektedir. Bu konuda tüm sorumluluk kullanıcıya aitdir.

İndirmek:
Karşı Toplam:
LINK KIRIK INDIREMIYOR KRAL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri