Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

GM Arıyorum Yatırımcı aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ax60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 280

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sıfırdan server files , sıfırdan web site, sıfırdan oyuna özel android&ios platformuna uygulama geliştiriyorum. Server fileste eksikler çok az kaldı (Sadece oyun içi), Web sitede ufak bir kaç fonksiyon kaldı , mobil uygulamayı halen geliştiriyorum. Proje geliştirme aşamasında ve kimsenin cesaret edemeyeceği özelliklere sahip projedir. Projeyi kendim tek başıma geliştiriyorum fakat büyük olacağı için yatırımcı birisi gerekiyor. Bir açıldığında uzun süre devam edecek bir proje kendi içerisinde bir çok api'yi destekleyen ve barındıran bir uygulama. Lütfen sadece ciddi kişiler iletişime geçsin herkese projem hakkında bilgi vermeyeceğim sadece bütçesi olduğuna ve yatırımlık iş arayan birisi olduğuna inandığım bir kişiye projeyi uygulamalı olarakta gösterebilirim. Local'de çalışıyorum projeyi yayına geçirmek için kendi makinemizi dahi almayı planlıyorum. Makine işletim sistemi yönetim ve tüm optimizasyonlar tarafımca yapılacaktır. Proje için gerektiği takdirde vergi levhası alınıp marka patent başvuruları yapılıp yayına çıkartılacak ve gerçek ücretle çalışanlar olacak. Tüm güvenlik ve detaylı önlemleri ben alacağım. Ciddi şekilde bilgi almak isteyen ve hali hazırda elinde bütçesi olan ciddi iş yapmak isteyen kişiler ulaşabilirler.
Discord: [𝙎𝘼]𝙍𝙚𝙙-𝙑𝙚𝙜𝙖𝙎#1196

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri