HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben teşekkür ederim.Paylaşım için teşekkürler.
Merhabalar ben bunun admin paneline giremiyorum sürekli yanlış diyor değiştiriyorum gene yanlış nasıl yapabilirim
herhangi bir sorun yok admin panelindeMerhabalar ben bunun admin paneline giremiyorum sürekli yanlış diyor değiştiriyorum gene yanlış nasıl yapabilirim
herhangi bir sorun yok admin panelinde
Ben giremedimde şifrelemesi ne bulamıyorum kafayı yicemherhangi bir sorun yok admin panelinde![]()
1 - SQL dosyasını Phpmyadmine yükledikten sonra yönetici tablosuna tıklayın
2 - demo@demo.com kullanıcı seçip düzenle dedikten sonra admin olan tablo kısmında 1 olarak yazıp en altta git butonuna tıklıyoruz
3 - siteadi.com/admin/ panel sayfasına geldikten sonra e-mail için : demo@demo.com şifre : demo olarak giriş yapıyoruz
4- Yönetim paneline girmiş oluyoruz.
2 - demo@demo.com kullanıcı seçip düzenle dedikten sonra admin olan tablo kısmında 1 olarak yazıp en altta git butonuna tıklıyoruz
3 - siteadi.com/admin/ panel sayfasına geldikten sonra e-mail için : demo@demo.com şifre : demo olarak giriş yapıyoruz
4- Yönetim paneline girmiş oluyoruz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)