melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu SMM Panel Tamamen Ücretsiz

DumanInc

Web Development
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
423
Çözüm
14
Online süresi
3mo 2h
Reaksiyon Skoru
968
Altın Konu
38
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
267
MmoLira
3,804
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

NOT : SCRİPT'İN BU SÜRÜMÜ TAMAMEN ÜCRETSİZDİR.

GEREK GÖRÜYORSANIZ GELİŞTİRİCİ İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.

logo.png

İNDİR :

BoostPanel, Sosyal Medya Pazarlama Hizmetlerinizi kullanımı kolay bir panel ile satmanıza olanak tanıyan ve yardımcı olan bir çevrimiçi sosyal medya pazarlama aracıdır (web uygulaması). Müşterilerinize kaliteli ve ucuz SMM Hizmetleri sağlayabilir, Facebook beğenileri, Instagram takipçileri, Twitter takipçileri, Youtube İzleyicileri, SEO ve daha fazlası gibi tüm paketleri veya hizmetleri satın alabilirler. Uzmanlığınıza göre istediğiniz kadar servis & paket oluşturabilirsiniz, tamamen dinamik bir paneldir. İster sosyal medya hesaplarınız için ihtiyacınız olan bir şey, ister bir SMM servisleri bayisi olun, hepsini burada bulacaksınız.

GÖRSEL - 1
127a03ac8f90a5e1b.png

GÖRSEL - 2
2.png

GÖRSEL - 3
3.png

OTOMATİK MAİL SİSTEMİ
Ödeme Bildirimi
Bilet Bildirim E-postası (Yönetici bir bilete cevap verdiğinde kullanıcıya bildirim gönder)
Yeni Kullanıcı Bildirim E-postası (Yeni bir kullanıcı kaydolduğunda bildirim alın)
Yeni Kullanıcı Hoş Geldiniz E-postası
Yeni hesaplar için e-posta doğrulaması (Hesapların Spam’ini Önleme)
Şifreyi kurtarmak için e-posta gönderin

bro bunun kurulumu nasıl olacak?

hacı bulamadım ya.. sadece nerden kuruluyor bunu söylesen kendim hallederim dosyaları ftpye attım config dosyaları hangi klasörde bulamadım

hacı bulamadım ya.. sadece nerden kuruluyor bunu söylesen kendim hallederim dosyaları ftpye attım config dosyaları hangi klasörde bulamadım
boostpanel/documentation/ adlı klasörde anlatım mevcut

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri