bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Night Town Altyapı [GCC9 Visual Studio 2019 MariaDB 10.3] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Murat K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 212
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
5.00 yıldız(lar) 14 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O dosyaların ne amaçla warez edildiğini en iyi bilenlerden biri sensin o yüzden bana maval okuma sizin dosya saklamaktaki üstün becerileriniz desem yeterli olur :)

Ekiptekilerle alınmış bir karardı. Güncellemeleri getirdiğimiz @xefsane0 ile aldığımız ortaklaşa bir karardı burada güncellemeleri paylaşmak. O an, o şekilde icap etmişti. Fixli halı neden paylaşıldı diye bir sitemim yok işin sonu allanıp pullanıp prim yapılması. O discordda bulunan herkes çok iyi biliyor ki ilk paylaşılan en sorunlu versiyonuydu. Madem bu kadar paylaşmaya hevesli idi arkadaşlar ekipte sorun cikmasaydi burada bu dosyalar gezer miydi 😂😂
Şimdi anladığım kadarıyla x isimli arkadaşımızın paylaştığı en sorunlu hali senin attıkların ile sorunsuza çekildi peki şuan bulunduğumuz konu nasıl merak ettim MariaDB Olan hakkında soruyorum nasıl diye

Şimdi anladığım kadarıyla x isimli arkadaşımızın paylaştığı en sorunlu hali senin attıkların ile sorunsuza çekildi peki şuan bulunduğumuz konu nasıl merak ettim MariaDB Olan hakkında soruyorum nasıl diye
Yaptığım işi çok merak ediyorsan özel mesaj yada discord aracılığıyla ulaşırsan sana ücretsiz destek verebilirim anladığım kadarıyla ihtiyacın var. İşin sonunda "benim" attıklarım ile prim yapılıyorsa, olaydan bir haber arkadaşlar için bilgi vereyim turkcelestirme biz daha hiçbir işlem yapılmadan başlandı, o haliyle neden paylaşılmadı? Çünkü "benim" yaptığım işe muhtaç kaldılar olay tamamen bundan ibaret 😘

Diğer konuda senin yorum olarak paylaştığını sanıyorum ama zorla elinden alıp paylaşmadı kendi iraden? Kimse kafasına göre sallamadı Murat'ın türkçe içeriğini paylaşmayıp büyük ayıbı sen ettin haberin olsun :)
Biz guncellestirmeye başladığımızda bu dosyalar Türkçe değil miydi aaaa pardon galiba en büyük ayıbı sen yapmışsın 😂😂

Yaptığım işi çok merak ediyorsan özel mesaj yada discord aracılığıyla ulaşırsan sana ücretsiz destek verebilirim anladığım kadarıyla ihtiyacın var. İşin sonunda "benim" attıklarım ile prim yapılıyorsa, olaydan bir haber arkadaşlar için bilgi vereyim turkcelestirme biz daha hiçbir işlem yapılmadan başlandı, o haliyle neden paylaşılmadı? Çünkü "benim" yaptığım işe muhtaç kaldılar olay tamamen bundan ibaret 😘
Çok yanlış okudun sanırım ben sadece hangisi daha iyi diye sordum MariaDB Olan mı Yoksa Diğeri mi diye ?

Çok yanlış okudun sanırım ben sadece hangisi daha iyi diye sordum MariaDB Olan mı Yoksa Diğeri mi diye ?
Athero 16.3 hali daha sağlam 😂 Bu forumda mevcut mu bilmiyorum ama istersen o halini atabilirim sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri