HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kurulum için bi diğer fileslerden farklılık include ve library seçmek mi client src de ? başka bişi peki
diğer fileslerden farklı değil dostum içerisinde build alırken hata almasınlar diye temizlik yaptım sadece include library seçip build alıyorsunuz.kurulum için bi diğer fileslerden farklılık include ve library seçmek mi client src de ? başka bişi peki
game src taraflı da boost kütüphanesinde bir warning var ama önemsiz bir şey gcc10 halini de atabilirim zamanla
Sana da elimizi verince kolumuzu kaptırıyoruz alexgcc10 sürümünü başlatın bu yüzden sizi seviyoruz hahahhaha

o seçmeyi nsl yapıyoruz peki. birde buna uygun bsd varmıdır tunganınkilerden misaldiğer fileslerden farklı değil dostum içerisinde build alırken hata almasınlar diye temizlik yaptım sadece include library seçip build alıyorsunuz.
game src taraflı da boost kütüphanesinde bir warning var ama önemsiz bir şey gcc10 halini de atabilirim zamanla
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)