Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Build olmuyor hatalı gibi.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ben bu kütüphanelere güncelleyerek v2022 c++20 'de derledim.
foxfs unpackla açılıyor.
rootları cytonla kapatın.
client tipini anlamak istiyorsanız kastamonlu saltanat tipi filesin pack sistemini incelyebilirsiniz
ccc foxfs şuan açılmıyor ama onudan sourcesi yok.
sanırım eski sürüm boost ve crytop kabul ediyor.
Son düzenleme:
Magic key değiştirerek public olan unpacker ile açılmasını engelleyebilirsin statik olan magic keyi dinamik bir yapıya çekersende eğer kolay kolay açılamıyor. Tüm projelerimde bu şekilde kullandımLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ben bu kütüphanelere güncelleyerek v2022 c++20 'de derledim.
foxfs unpackla açılıyor.
rootları cytonla kapatın.
client tipini anlamak istiyorsanız kastamonlu saltanat tipi filesin pack sistemini incelyebilirsiniz
ccc foxfs şuan açılmıyor ama onudan sourcesi yok.
sanırım eski sürüm boost ve crytop kabul ediyor.

kısa bi anlatım yapabilirmisinMagic key değiştirerek public olan unpacker ile açılmasını engelleyebilirsin statik olan magic keyi dinamik bir yapıya çekersende eğer kolay kolay açılamıyor. Tüm projelerimde bu şekilde kullandım![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)