HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
Saygı kavramını bilmediğin için bu kadar cahilce bir yorum yapmanı gayet doğal bir davranış olarak görüyorum.YAaaavvvvvvv alıntı neden yapmadın yavvvvvvvvvvvvv sen kendin yazmışsın gibi konu açıyorsun yavvvvvvvvvvvv buradan aldım desene yavvvvvvvvv diyenlere ayar oluyorum kanser olsunlar. Yahu ne yapacaksın çok mu lazım sana kimin yazdığı ettiği al kullan işte be mübarek insan ne dert ettin. Sahibini bulup altın mı takacaksın teneke kafalı.
Saçmalama kardeşim. Nereden aldığını belirtmek zorunda değil. Annen markete gidip makarna alıp yemeğini yapıp sizin önünüze sunduğunda nereden aldığını size söylüyor mu.Saygı kavramını bilmediğin için bu kadar cahilce bir yorum yapmanı gayet doğal bir davranış olarak görüyorum.
Bu örneği verirken çok düşünmüş olmalısın beynin baya zorlanmış.Saçmalama kardeşim. Nereden aldığını belirtmek zorunda değil. Annen markete gidip makarna alıp yemeğini yapıp sizin önünüze sunduğunda nereden aldığını size söylüyor mu.
Arkadaşlar itemlerle ilgili sıkıntı yaşıyorum k envarterinde gelen itemler Buga giriyo onu çözen varmi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)