HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
O pcnin bana bir iskenderun döneri borcu vardı bilmiyorum unuttunmu acaba ?Bu fixten önce pcde tost yapıyordum artık rahatladı teşekkür ederim sca.
''ne olduğu belirsiz garip sorunlar'' kısmına net bir örnek verebilirsen sevinirim.sorunsuz gibi görünebilir ama oyuncu girdiği zaman bazı problemler yaşayabilirsiniz ne olduğu belirsiz garip sorunlara sebep olabilir acele davranmayın daha güvenli yol bulmalısınız.
Ayrıca daha iyi bir yöntem biliyorsan forum halkının faydası için paylaşmaktan çekinme lütfen.
512 Mb yeterli fazlasına gerek yok canımBunu yapınca 2 GB RAM ile 15.000 aktif oyuncuya lagsız bir ortam sunabilirsiniz.
Teşekkürler @SCAGAME.![]()
Herkesin bi' fikri var ama sussalar kavuşcam sonsuz bir huzura''ne olduğu belirsiz garip sorunlar'' kısmına net bir örnek verebilirsen sevinirim.
Ayrıca daha iyi bir yöntem biliyorsan forum halkının faydası için paylaşmaktan çekinme lütfen.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)