Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RACHE2 YENİ SUNUCU YARGI ✅ 19 KASIM CUMA GÜNÜ SİZLERLE! Mohicans(Cahit) LİDERLİĞİNDE EŞSİZ 1-120 ORTA EMEK OYUN YAPISI 🔥

4.20 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Mohicans

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1g 16975s
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
Başarım Puanı
17
TM Yaşı
4 Yıl 5 Ay 16 Gün
MmoLira
24
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

RACHE2 YENİ SUNUCU YARGI SİZLERLE!

Web Sitemiz; https://www.rache2.com

Discord;
https://discord.com/invite/5xcf8zeuGx

baslangic-png.63671

animated.gif

Ekli dosyalar

• Rache1250x150.gif
    Rache1250x150.gif
    3.9 MB · Görüntüleme: 0
  • baslangic.png
    20.5 MB · Görüntüleme: 712
Son düzenleme:
Sözünün eri bir coma, profesyonel ekip ve oyuncu kitlesiyle YARGI dağıtmaya geliyor.

71348_df69cc4935f781f8cc0cf9c507c704af.gif

Sözün arkasında duran ve söylediklerini yapan tek p2w karşıtı server sonunda YARGI vakti geldi.

Cahit beyin ilk serverini bir süre oynadım, malesef çok fazla oyuncu olmadığı için oyun hızlı duraksadı ancak bunu yaşayan bütün serverler 1 hafta içinde oyunu kapatıp başka bir isimle açıp sadece para kazanmaya çalışıyor. Cahit bey ise söz verdi oyunda tek kişi kalsa dahi açık tutacağım ve event vs yapıp oyunla ilgileneceğim dedi, gerçekten de yapmış, oyun bunca zaman kesintisiz açık kalmış. Sırf bunun için oynanmayı hak ediyor, anlaşamadığı ve hepimizin tanıdığı nicki lazım değil eski arkadaşı 1 ay içinde saysız server açıp resmen vurgunculuk yapmıştı hatırlarsak, cahit bey ise rache2 de rache2 dedi ve ısrarını sürdürüyor anlaşılan. Tebrik ediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri