Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Merhaba Konu Yanlış Yerde Olabilir Şimdiden Kusura Bakmayın Konu Yanlış Yerdeyse Doğru Yere Taşınırsa Sevinirim Arkadaşa Teşekkür Ederim.
Yıllardır Server Filesler İle Uğraşıyorum Kendimce Edindiğim Bilgi Birikimim Bulunmakta Yalnız Kaynak Kodları İle Beraber Server Files Satın Almak Kadar Lanet Bir İş Görmedim Piyasada. Güvenilir Kimse Yok Çattığın Birileride İşini Yapıyorsa Gerçekten Haddinden Fazla Para İsteyip Kazıklama Derdinde Şu Konuyu Açıyorum Rica Ederim Adam Akıllı İşini Yapanlar Var İse Linkleri Yorumlara Atarmıssınız Herkez Yararlansın Bu İşten.
En Ufak Şikayeti Geçen Kişilerin Linklerini Sileceğim Teşşekkür Ederim.
Bu İşe Yeni Başlayacak Olan Arkadaşlar Yorumlara Dikkat Edin Files Alacak Kişiler Yorumlardaki Kişi Ve Şahısları İyicene Bir Araştırsın...
Yıllardır Server Filesler İle Uğraşıyorum Kendimce Edindiğim Bilgi Birikimim Bulunmakta Yalnız Kaynak Kodları İle Beraber Server Files Satın Almak Kadar Lanet Bir İş Görmedim Piyasada. Güvenilir Kimse Yok Çattığın Birileride İşini Yapıyorsa Gerçekten Haddinden Fazla Para İsteyip Kazıklama Derdinde Şu Konuyu Açıyorum Rica Ederim Adam Akıllı İşini Yapanlar Var İse Linkleri Yorumlara Atarmıssınız Herkez Yararlansın Bu İşten.
Bu İşe Yeni Başlayacak Olan Arkadaşlar Yorumlara Dikkat Edin Files Alacak Kişiler Yorumlardaki Kişi Ve Şahısları İyicene Bir Araştırsın...
Son düzenleme:
Teşekkür Ederim <3Konu uygun alana taşınmıştır.
55-120 emek server tarzı güncel sistemlerin olduğu files arayan varsa discord : m.fatihagar#7409 / Test Server aktif.Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Merhaba Konu Yanlış Yerde Olabilir Şimdiden Kusura Bakmayın Konu Yanlış Yerdeyse Doğru Yere Taşınırsa Sevinirim Arkadaşa Teşekkür Ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)