DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

GM Arıyorum YATIRIMCI ORTAK ARANIYOR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sevimli271
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 520

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, 2015 yılından bu yana kendimi geliştirerek metin2 pvp server üzerinden kazanç sağlamaktayım tabi ki sürekli olarak değil açıp kazanç sağlayıp kendi işleri me yoğunlaşmaktayım. Fakat durum değişti kendi işim de bir süre dir pandemi nedeniyle sorunlar yaşamaktayım bu yüzden tekrar server açma kararı aldım projeme ortak arıyorum bilgisi olması önemli değil tüm bilgiye sahip birisiyim araştırabilirsiniz. Maddi olarak destek sağlayacak kişi ile şirketim ve kendi adıma bizzat kişi ile sözleşmeli olarak sağlanacaktır. Aksi halde bir ortaklık söz konusu olmayacaktır.

Sunucu Adı : BELLİ DEĞİL

Yaş Sınırlaması : +24 (TERCİHEN +25)
İstediğiniz Günlük Online Süre :Farketmez
Aradığınız Özellikler : Yatırım yapacak bütçesi olsun yeterli.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : özelden SADECE discord adreslerini yazmanız yeterlidir. Ben sizinle iletişime geçerim.
Diğer / Ek :
1-99 PROJE VE SÜREKLİ GÜNCELLEMELİ GÜZEL BİR FİKİR VAR AKLIMDA EĞER FAALİYET GEÇİREBİLİRSEM KENDİM VE BANA ORTAK OLAN KİŞİ YATIRDIĞI PARANIN KAT KAT FAZLASINI ALACAĞINDAN ŞÜPHESİ OLMASIN

Saygılarımla.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri