- Konular
- 11
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 6mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 403
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 10,545
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ben tehdit etmiyorum sana birşey yaparım demiyorum şimdiye kadar yaşadığın hayata şükret diyorum bu hayatta kimse benim kadar sınanmadı bu hayatta tabi zıt anladıysanız bilemem kusura bakma yanlış anlaşılma için sadece bunca yıl server açarken neden hala sorunsuz olmuyor onu anlamıyorum bunu dile getiriyorum ben eskiden çok oynardım canın serverlerini onun sayesinde merak ettim daldım bu metin2 ye ama ben sorunsuz yapabiliyorum ama o hala neden sorunsuz açılış yapamıyor onu anlamıyorum her seferinde birşeyler çıkıyor onun iyiliği için diyorum bunları ben kendimi geliştirirken neden o yerinde kaldı kendini geliştirmedi de bu sorunları farkedemedi daha önce garip ben en fazla 2 3 kez açmışımdır bunları görürken onun kaçıncı serveri garip cidden. O acıtasyon yapıyor bende karşılığında kendi acıtasyonumu yaptım tehditlik bir durum yok. ben kimseyi tehdit etmekle vakit harcamam sadece kendimi açıklarım.Adam burada ne güzel birşey fix vermiş sen kalkmış ileri geri tehdit eder gibi konuşuyorsun kusura bakma da el elden üstündür, kimseyi burada tehdit eder gibi yok öldürürümbiçerim keserim bu imalar yanlış adam haklı kullanıyorsan kullan kullanmıyorsan da kullanma herkes dibi görmüştür emin ol bizde dibi gördük ceza yattık vs bunları burada dile getirmek ne alaka ?
sana tekrar açıkliyim sözlü tartışma asla fiziki bir zarara dönüşmemeli kelimelerin sözlerin anlamları her kişi de farklı anlamlara çekilebiliyor yanlış anlaşılmalara dönüşebilir fiziki bir eylem olmadıkça kimse kimseye zarar vermemeli ben bunu savunduğum için hep zarar gördüm o yüzden biri fiziksel bir zarar verse de içimde biriktirdiğim herşeyi onun üzerine salmak için sabırsızlanıyorum ve bazen burada yazdıklarım bu birikintinin taşması oluyor tekrar söylüyorum ben fiziki zarar olmadığı sürece kimseye zarar vermem tehdit etmem sadece benim yapımı tanıması için kendimi açıklarım.
Son düzenleme:
- Konular
- 609
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 2,368
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 798
- DevLira
- 242
Öyle bir geçerken uğradım ama ne güzel konuşmuş şair.Sürekli olarak insanların iyiliğini düşünüyormuşsunuz gibi sorsak bir kanadınız eksik melekten ama aslında "hiçlikten" öteye gitmiyorsunuz, sırf tanımıyorsunuz diye insanların yaptığı şeyleri linçlediğinizi görmüyor muyum?

- Konular
- 89
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 38
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 4,637
- DevLira
- -12
Bence ortada acıtasyon yapan biri yok fakat garezi olan biri var gibi. Her konunun altında bir eleştirinizi görüyorum. Yanlış anlaşılmasın eleştiri yapmanızda herhangi bir problem yok. Madem o kadar iyi seviyede olduğunuzu düşünüyorsunuz burada ne işiniz var? Hadi diyelim bir işiniz var giriyorsunuz tamam da neden iyi niyetle paylaşılmış bir içerik altından paylaşımı yapan kişiye eleştiri yapmak yerine linçliyor gibi bir tavır alıyorsunuz? Madem bu kadar düşünceli bir kişiliğiniz var eleştiriyi seviyeli bir şekilde yapıp doğru bildiğiniz şeyi neden insanlarla paylaşmıyorsunuz? Burası bir forum ve burada bulunan topluluğun genel kesimi zaten öğrenmek için giriyor. Sizin tavrınıza sahip insanlar yüzünden her geçen sene daha az rağbet görüyor bu tür kategoriler. İnsanların iyi niyetine karşı aldığınız tavır paylaşım hevesini kırıyor ve ilgiyi daha seviyeli forumlara taşıyor. Gerçekten hoş değil.ben tehdit etmiyorum sana birşey yaparım demiyorum şimdiye kadar yaşadığın hayata şükret diyorum bu hayatta kimse benim kadar sınanmadı bu hayatta tabi zıt anladıysanız bilemem kusura bakma yanlış anlaşılma için sadece bunca yıl server açarken neden hala sorunsuz olmuyor onu anlamıyorum bunu dile getiriyorum ben eskiden çok oynardım canın serverlerini onun sayesinde merak ettim daldım bu metin2 ye ama ben sorunsuz yapabiliyorum ama o hala neden sorunsuz açılış yapamıyor onu anlamıyorum her seferinde birşeyler çıkıyor onun iyiliği için diyorum bunları ben kendimi geliştirirken neden o yerinde kaldı kendini geliştirmedi de bu sorunları farkedemedi daha önce garip ben en fazla 2 3 kez açmışımdır bunları görürken onun kaçıncı serveri garip cidden. O acıtasyon yapıyor bende karşılığında kendi acıtasyonumu yaptım tehditlik bir durum yok.
- Konular
- 11
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 6mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 403
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 10,545
- DevLira
- 12
ben kendimi tam ifade edememişim anlaşılan kusura bakma anlatmak istediğimi anlatamamışım daha fazla yazmicam gereksiz uzatmicam bu konuyu ben eleştirel konuşan biriyim ki karşıdaki kişinin karakterini daha iyi anlamak için burada bulunmiyim senin dediğin gibi o zaman insanların nerede bulunacağı kimseyi ilgilendirmiyor sonuçda linç yaptığımı düşünmüyorum onun kendini geliştirmesi için teşvik olarak görüyorum yazdığımı ben askeri disiplini seven biriyim hatasız kusursuzluğu severim. bende öğretmek veya öğrenmeye teşvik için yorum yapıyorum başka yere çekiliyor bende çekilen yere gidiyorum böyle. valla ben öğrenmek için 1 yıl kıçımı yırttım kimse yardım etmedi emin ol hep üstten üstten konuştu buradakiler şimdi sıra bende gibi geliyor bazen. naparsın çoğu kişi açıklamasına developer tagı koyuyor şunu yap diyor müşterileri başka yerde istenilen şeyi arıyorlar herkes herşeye burnunu sokuyor bilmediği halde böyle çok insan var emin ol bunlar yüzünden azalıyor rağbet bilgin olsun çoğunluk ya kazık yemiştir yada ona yanlış yapılmıştır bu yüzden gidiyor.Bence ortada acıtasyon yapan biri yok fakat garezi olan biri var gibi. Her konunun altında bir eleştirinizi görüyorum. Yanlış anlaşılmasın eleştiri yapmanızda herhangi bir problem yok. Madem o kadar iyi seviyede olduğunuzu düşünüyorsunuz burada ne işiniz var? Hadi diyelim bir işiniz var giriyorsunuz tamam da neden iyi niyetle paylaşılmış bir içerik altından paylaşımı yapan kişiye eleştiri yapmak yerine linçliyor gibi bir tavır alıyorsunuz? Madem bu kadar düşünceli bir kişiliğiniz var eleştiriyi seviyeli bir şekilde yapıp doğru bildiğiniz şeyi neden insanlarla paylaşmıyorsunuz? Burası bir forum ve burada bulunan topluluğun genel kesimi zaten öğrenmek için giriyor. Sizin tavrınıza sahip insanlar yüzünden her geçen sene daha az rağbet görüyor bu tür kategoriler. İnsanların iyi niyetine karşı aldığınız tavır paylaşım hevesini kırıyor ve ilgiyi daha seviyeli forumlara taşıyor. Gerçekten hoş değil.
- Konular
- 89
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 38
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 4,637
- DevLira
- -12
Siz de biliyorsunuz ki siz askeri disiplini seviyorsunuz diye herkes askeri disipline sahip olacak diye bir şey yok. Benim sizden kişisel ricam eleştirinizi bu sertlikte yapmamanız. Biraz daha yumuşak bir dille yaparsanız güzel ve seviyeli bir bilgi alışverişi/tartışması ortamı oluşur. Tartışmaya dahil olan kişiler birbirlerine bilenmezler.ben kendimi tam ifade edememişim anlaşılan kusura bakma anlatmak istediğimi anlatamamışım daha fazla yazmicam gereksiz uzatmicam bu konuyu ben eleştirel konuşan biriyim ki karşıdaki kişinin karakterini daha iyi anlamak için burada bulunmiyim senin dediğin gibi o zaman insanların nerede bulunacağı kimseyi ilgilendirmiyor sonuçda linç yaptığımı düşünmüyorum onun kendini geliştirmesi için teşvik olarak görüyorum yazdığımı ben askeri disiplini seven biriyim hatasız kusursuzluğu severim. bende öğretmek veya öğrenmeye teşvik için yorum yapıyorum başka yere çekiliyor bende çekilen yere gidiyorum böyle. valla ben öğrenmek için 1 yıl kıçımı yırttım kimse yardım etmedi emin ol hep üstten üstten konuştu buradakiler şimdi sıra bende gibi geliyor bazen. naparsın çoğu kişi açıklamasına developer tagı koyuyor şunu yap diyor müşterileri başka yerde istenilen şeyi arıyorlar herkes herşeye burnunu sokuyor bilmediği halde böyle çok insan var emin ol bunlar yüzünden azalıyor rağbet bilgin olsun çoğunluk ya kazık yemiştir yada ona yanlış yapılmıştır bu yüzden gidiyor.
İyi forumlar dilerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)