- Konular
- 26
- Online süresi
- 29d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 413
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 1,329
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler baya bir gecikti bunun farkedilmesi ama geç olsun güç olmasın. Geriden gelmek hiç gelmemekten iyidir.
bool CInputProcessor : Process(LPDESC lpDesc
içerisinden düzeltmek desc bağlantısının şu an ki phase durumunu analiz yapanın phase türüyle karşılaştırıp fixlemek daha doğru olur bu şekilde bu yarım bir engel ve paketlerin ekstra kontrol ve güvenliği amaçlı ekstra birşeyler yazılabilir daha güvenli olabilir.
typedef struct command_safebox_checkin
{
uint8_t bHeader;
uint8_t bSafePos;
TItemPos ItemPos;
} TPacketCGSafeboxCheckin;
char szHint[128];
snprintf(szHint, sizeof(szHint), "%s %u", pkItem->GetName(), pkItem->GetCount());
LogManager::instance().ItemLog(ch, pkItem, "SAFEBOX PUT", szHint);
böyle bir yerden bu coreyi nasıl yediğini çok merak ediyorum hala şaşıyorum leak dan dolayı core yemişsin gibi duruyor envanter slotundan yang olarak item bulunması aşırı anormal bir durum. bu durum %99.9 leakı işaret eder vnum stununundaki değerler de leak olduğunu doğrular nitelikte ama senin paylaştığın şey gerekli ama bu coreyle alakası yok bilgin olsun detaylı src ni incelemelisin bir yerde kaçak var gibi duruyor.
1. resimdeki işaretlediğin yerlerdeki ve onların altındaki toplam 3 satırın vnum değerleri aynı ama isimler farklı leak olduğunun bir başka göstergesi.
GDB Sonucu üzerine;
Kayda değer görmüyorum ama yinede söyleyeyim forumda gdb diye konu olmasa harbiden ne olduğunu bilmeyecekmişsin, kankam orada dikkat etmen gereken "header" ne geliyor bir bak daha sonra fonksiyonlara bir bak neyi put edebiliyorsun. 128 char vermiş sence orada bir artık veri mümkün mü?
Bunun dışında kişisel fikrim;
Madem hatayı biliyordun neden paylaşmadın? Kaç gündür açılan büyük serverlerin onca yatırılmış miktarı olmasına rağmen hepsi açılış gününde itemciden battı niye paylaşmadın? Belkide yapan sendin bilemiyorum yapan sen değilsen bile göz yumdun çünkü yükselmek için birisinin batmasına göz yummayı normal bir davranış olarak görüyorsunuz.
Bunu paylaşıp veya paylaşmamak normalde benim umurumda olur mu? Açtığım projeler ortada buradan kimseyede ihtiyacım yok, kimsenin onayınada ihtiyacım yok. Sözde siz topluluk için birşeyler yapmaya çalışıyor görünüp ama bildiğiniz kritik tüm hataları saklayıp "salyalarınızı akıta akıta" el altı birbirinize dağıtıyorsunuz, sonra gelip biri planlarınızın dışında hareket edip paylaşınca nasıl saldıracağınızı şaşırıyorsunuz.
Sürekli olarak insanların iyiliğini düşünüyormuşsunuz gibi sorsak bir kanadınız eksik melekten ama aslında "hiçlikten" öteye gitmiyorsunuz, sırf tanımıyorsunuz diye insanların yaptığı şeyleri linçlediğinizi görmüyor muyum?
Lütfen kullanıcaksanız kullanın (ki adım gibi eminim bilmem ne korkusundan kullanacaksın buna yemin bile edebilirim ama ispatlayamam xd). Kullanmayacaksanızda sorun değil ben bu çözümü buradaki insanlar için paylaştım.
Buradaki insanlar belki son parasıyla server açacak hani bir kazanç umudu sonuçta hepimiz bu işe girerken bir umutla bir kazanç umudu ile giriyoruz. Hepimizin hayatında kaygıları var, geçinmek zorundayız paylaşmamın tek amacı insanların tek umudunu elinden almaya yeltenen bir aptalın bunu yapmasını engellemek. Yoksa ben zaten kazanıyorum, zaten projelerim tutuyor "banane" diyip geçmek inan bana çok kolay benim için fakat vicdanım elvermedi.
Arkadaşlar cevap veremiyorum veya geç veriyorum kusura bakmayın çünkü malum işlerim var tanıyanlar bilecektir taşınma mevzum var. Hepinizi tek tek etiketlemeye gerek var mı bilmiyorum ama hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim, seviyom böyle commentleri muck

- Konular
- 121
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,532
- Altın Konu
- 33
- Başarım Puanı
- 266
- MmoLira
- 16,686
- DevLira
- 91
Paylaşım için teşekkürler, eline sağlık.
- Konular
- 11
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 6mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 403
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 10,545
- DevLira
- 12
ben 1 yıldır yoktum pvp sektöründe 1 ay önce yeni biriyle tanıştım sonra iyi bir dost kardeş oldu bana o da çok kazık yemiş insanlardan benim de huyum kazık yiyenleri kaldırmak o da pvp işleriyle uğraşmış girdim tekrar pvp açmaya o yüzden bana suç atma burada ben kimseye saldırmam benim tek saldırma şeklim vardır bana zarar verenin etrafında ona yardım edebilecek herkesi öldürüp onu da ömür boyu yatağa gömmek ömür boyu hatasının bedelini ödetmek beni bu sözümden dolayı piskopat olarak algılayabilirsiniz benim yanlışa hataya hiç toleransım yok hepinizden daha fazla dibi gördüm herşeyi yakarım benim tersimi şimdiye kadar kimse görmedi ama yaklaşan oldu direkden döndü şanslı bir kişi vardı sizi ilgilendirmiyor ama öylesine anlatmak içimden geldi emin ol kimse benim kadar dibi görmedi siz halinize şükredin.GDB Sonucu üzerine;
Kayda değer görmüyorum ama yinede söyleyeyim forumda gdb diye konu olmasa harbiden ne olduğunu bilmeyecekmişsin, kankam orada dikkat etmen gereken "header" ne geliyor bir bak daha sonra fonksiyonlara bir bak neyi put edebiliyorsun. 128 char vermiş sence orada bir artık veri mümkün mü?
Bunun dışında kişisel fikrim;
Madem hatayı biliyordun neden paylaşmadın? Kaç gündür açılan büyük serverlerin onca yatırılmış miktarı olmasına rağmen hepsi açılış gününde itemciden battı niye paylaşmadın? Belkide yapan sendin bilemiyorum yapan sen değilsen bile göz yumdun çünkü yükselmek için birisinin batmasına göz yummayı normal bir davranış olarak görüyorsunuz.
Bunu paylaşıp veya paylaşmamak normalde benim umurumda olur mu? Açtığım projeler ortada buradan kimseyede ihtiyacım yok, kimsenin onayınada ihtiyacım yok. Sözde siz topluluk için birşeyler yapmaya çalışıyor görünüp ama bildiğiniz kritik tüm hataları saklayıp "salyalarınızı akıta akıta" el altı birbirinize dağıtıyorsunuz, sonra gelip biri planlarınızın dışında hareket edip paylaşınca nasıl saldıracağınızı şaşırıyorsunuz.
Sürekli olarak insanların iyiliğini düşünüyormuşsunuz gibi sorsak bir kanadınız eksik melekten ama aslında "hiçlikten" öteye gitmiyorsunuz, sırf tanımıyorsunuz diye insanların yaptığı şeyleri linçlediğinizi görmüyor muyum?
Lütfen kullanıcaksanız kullanın (ki adım gibi eminim bilmem ne korkusundan kullanacaksın buna yemin bile edebilirim ama ispatlayamam xd). Kullanmayacaksanızda sorun değil ben bu çözümü buradaki insanlar için paylaştım.
Buradaki insanlar belki son parasıyla server açacak hani bir kazanç umudu sonuçta hepimiz bu işe girerken bir umutla bir kazanç umudu ile giriyoruz. Hepimizin hayatında kaygıları var, geçinmek zorundayız paylaşmamın tek amacı insanların tek umudunu elinden almaya yeltenen bir aptalın bunu yapmasını engellemek. Yoksa ben zaten kazanıyorum, zaten projelerim tutuyor "banane" diyip geçmek inan bana çok kolay benim için fakat vicdanım elvermedi.
Arkadaşlar cevap veremiyorum veya geç veriyorum kusura bakmayın çünkü malum işlerim var tanıyanlar bilecektir taşınma mevzum var. Hepinizi tek tek etiketlemeye gerek var mı bilmiyorum ama hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim, seviyom böyle commentleri muck![]()
o gdb ye fazla güvenme doğruluğunu bundan önceki işlemlerde leaklar olduğunda yada algoritma hataları sonraki işlemleri bozuyor bellek de de hata oluşabilir hata düzeltmeler bazı saldırı tekniklerinde yetersiz kalıyor çoğu saldırıya öncesinde yapılıyor sonrasında sistemin çökmesi ve sorunun kaynağı belli olmaması için zemin hazırlanıyor ama sen sorunu bu sanıyorsun ama aslında sorun başka bir şey çıkıyor. o gdb ye yakalanmadan dünya kadar işlem dönüyor arkada belki bunları bilen kişilerden biri yoklamıştır seni emin ol millet ovh ı nasıl yaktılar isteseler her yeri yakabilecek insan çok dünyada . niye bu kadar uzun acıtasyon yapıyorsun anlamıyorum. yıllardır server açıyorsun son zamanlarda sorunsuz açılışını mumla arar oldu herkes niye bu kadar sorunlu açıyorsun zamanında pvp ile alakam yokken severek oynardım eski milasmt2 yi geçmiş tecrüben nerde o kadar tersine mühendislik vs diye yazardın tanıtımlarda eskiden seni şöyle iyi böyle iyi diye överlerdi ama şu an bu yaşadığın durumu görünce gözümden düştün bilgin olsun marty ile tanıştığımdada iyi birşey sanırdım benim 1 yıl önce düzelttiğim şeyleri daha yeni yeni düzeltmeye başlıyor insanlar benim 1 yıl önce yaptığım saldırı korumayı bile yeni yeni akıl etmeye başlıyorlar, paket optimizasyonlarını da kimse düşünmüyor eskiden bu yana ben bir ara ortaya quest ve affect cacheleme hakkında konuştum sonrasında bir sürü kişi bunu arar oldu bir ara. piyasadaki şu anki çoğu yapılan kritik işlemlerin fikirleri benden çıkmıştır şu an ki pvp sektörü aşırı garip bir durumda anlamıyorum yıllardır bir sorunsuz açan yok geneli vurkaç derdinde en ayar olduğum şey hata.
İşin kısası ne olursa olsun karşındaki kişinin söylediklerini okursun anlamadığın şeyleri sorarsın eğer ki sorun yoksa doğru üslup la anlatırsın o da senin dediğine katılmazsa o da yorumunu yapar böyle böyle güzel bir tartışma beyin fırtınası olur böyle acıtasyona gerek yok hayatta yaşadığın şeyler senin tercihlerinin sonucudur bu her kes için geçerli bunlar üzerinde kimse kendini haklı çıkarmaya çalışmasın tüm hayat seçim ve sonuç üzerine dayalı adaletsiz bir hayat.
Son düzenleme:
- Konular
- 26
- Online süresi
- 29d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 413
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 1,329
- DevLira
- 9
ben 1 yıldır yoktum pvp sektöründe 1 ay önce yeni biriyle tanıştım sonra iyi bir dost kardeş oldu bana o da çok kazık yemiş insanlardan benim de huyum kazık yiyenleri kaldırmak o da pvp işleriyle uğraşmış girdim tekrar pvp açmaya o yüzden bana suç atma burada ben kimseye saldırmam benim tek saldırma şeklim vardır bana zarar verenin etrafında ona yardım edebilecek herkesi öldürüp onu da ömür boyu yatağa gömmek ömür boyu hatasının bedelini ödetmek beni bu sözümden dolayı piskopat olarak algılayabilirsiniz benim yanlışa hataya hiç toleransım yok hepinizden daha fazla dibi gördüm herşeyi yakarım benim tersimi şimdiye kadar kimse görmedi ama yaklaşan oldu direkden döndü şanslı bir kişi vardı sizi ilgilendirmiyor ama öylesine anlatmak içimden geldi emin ol kimse benim kadar dibi görmedi siz halinize şükredin.
o gdb ye fazla güvenme doğruluğunu bundan önceki işlemlerde leaklar olduğunda yada algoritma hataları sonraki işlemleri bozuyor bellek de de hata oluşabilir hata düzeltmeler bazı saldırı tekniklerinde yetersiz kalıyor çoğu saldırıya öncesinde yapılıyor sonrasında sistemin çökmesi ve sorunun kaynağı belli olmaması için zemin hazırlanıyor ama sen sorunu bu sanıyorsun ama aslında sorun başka bir şey çıkıyor. o gdb ye yakalanmadan dünya kadar işlem dönüyor arkada belki bunları bilen kişilerden biri yoklamıştır seni emin ol millet ovh ı nasıl yaktılar isteseler her yeri yakabilecek insan çok dünyada . niye bu kadar uzun acıtasyon yapıyorsun anlamıyorum. yıllardır server açıyorsun son zamanlarda sorunsuz açılışını mumla arar oldu herkes niye bu kadar sorunlu açıyorsun zamanında pvp ile alakam yokken severek oynardım eski milasmt2 yi geçmiş tecrüben nerde o kadar tersine mühendislik vs diye yazardın tanıtımlarda eskiden seni şöyle iyi böyle iyi diye överlerdi ama şu an bu yaşadığın durumu görünce gözümden düştün bilgin olsun marty ile tanıştığımdada iyi birşey sanırdım benim 1 yıl önce düzelttiğim şeyleri daha yeni yeni düzeltmeye başlıyor insanlar benim 1 yıl önce yaptığım saldırı korumayı bile yeni yeni akıl etmeye başlıyorlar, paket optimizasyonlarını da kimse düşünmüyor eskiden bu yana ben bir ara ortaya quest ve affect cacheleme hakkında konuştum sonrasında bir sürü kişi bunu arar oldu bir ara. piyasadaki şu anki çoğu yapılan kritik işlemlerin fikirleri benden çıkmıştır şu an ki pvp sektörü aşırı garip bir durumda anlamıyorum yıllardır bir sorunsuz açan yok geneli vurkaç derdinde en ayar olduğum şey hata.
İşin kısası ne olursa olsun karşındaki kişinin söylediklerini okursun anlamadığın şeyleri sorarsın eğer ki sorun yoksa doğru üslup la anlatırsın o da senin dediğine katılmazsa o da yorumunu yapar böyle böyle güzel bir tartışma beyin fırtınası olur böyle acıtasyona gerek yok hayatta yaşadığın şeyler senin tercihlerinin sonucudur bu her kes için geçerli bunlar üzerinde kimse kendini haklı çıkarmaya çalışmasın tüm hayat seçim ve sonuç üzerine dayalı adaletsiz bir hayat.
- Konular
- 18
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 20d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 188
- DevLira
- 0
Adam burada ne güzel birşey fix vermiş sen kalkmış ileri geri tehdit eder gibi konuşuyorsun kusura bakma da el elden üstündür, kimseyi burada tehdit eder gibi yok öldürürümbiçerim keserim bu imalar yanlış adam haklı kullanıyorsan kullan kullanmıyorsan da kullanma herkes dibi görmüştür emin ol bizde dibi gördük ceza yattık vs bunları burada dile getirmek ne alaka ?ben 1 yıldır yoktum pvp sektöründe 1 ay önce yeni biriyle tanıştım sonra iyi bir dost kardeş oldu bana o da çok kazık yemiş insanlardan benim de huyum kazık yiyenleri kaldırmak o da pvp işleriyle uğraşmış girdim tekrar pvp açmaya o yüzden bana suç atma burada ben kimseye saldırmam benim tek saldırma şeklim vardır bana zarar verenin etrafında ona yardım edebilecek herkesi öldürüp onu da ömür boyu yatağa gömmek ömür boyu hatasının bedelini ödetmek beni bu sözümden dolayı piskopat olarak algılayabilirsiniz benim yanlışa hataya hiç toleransım yok hepinizden daha fazla dibi gördüm herşeyi yakarım benim tersimi şimdiye kadar kimse görmedi ama yaklaşan oldu direkden döndü şanslı bir kişi vardı sizi ilgilendirmiyor ama öylesine anlatmak içimden geldi emin ol kimse benim kadar dibi görmedi siz halinize şükredin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)