ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

ADMİN karakterler eşitlenmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kara12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 717

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet yumruk bnce kaldırılmaz çnkü ek olarak bi silah takmıorsun bişey takmıosun elinle vuruosun yasaklanmaz ve konuda hile demissin bu bi hile deil sura ayrıcalığı her karakter elle vurabilr ama sura skillde vuruon :D

Siz yanlış anladınız yada konuyu saptırıyosunuz ben demiyorum yumruk kaldırılsın büyülü silahta skill vurmak kaldırılsın adamların 6 skilide atıyor ve bu çok adaleteisiz bi durum sadece yumruk vursalar bişi olmaz ama bütün skilleriniz yumrukla kullana biliyolar

Siz yanlış anladınız yada konuyu saptırıyosunuz ben demiyorum yumruk kaldırılsın büyülü silahta skill vurmak kaldırılsın adamların 6 skilide atıyor ve bu çok adaleteisiz bi durum sadece yumruk vursalar bişi olmaz ama bütün skilleriniz yumrukla kullana biliyolar

Kaldırılcagını Sanmıyorum Edıt Itemlere Doru Savunma Yapinca Oda Zor İsliyo...

Son düzenleme:
Admin yazana kadar güncel

Çarı büyülü silah yaptım tek çekmediği için ve düz fazla damage yediği için kara büyüye geçtim ve sura savunması olduğundan onların silah hilesi de işe yaramıyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri