Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Bir sifirdan yastık hikayesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan o7gaddar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese selamlar, hayırlı geceler olsun.

Sistemlerin altında sayfalarca durmaksızın kavga edenler mi ararsın yoksa C++/Python kategorisine girip önüne ne geldiyse ekleyip ''Sifirdan yastik'' Diyen yöneticiler mi ararsın..

Gelelim sayın .. abimize, Legendy'nin warez olmayan filesının üzerinde çalışıyor ama ne çalışmak.. Gece gündüz kod yazmaktan gözleri kör oldu.

Ben sadece bu fotoğrafta 6 adet warez görüyorum, Pack ve source kısmına insek içerisi ortadoğu gibidir zaten ama sifirdan yastik kardeşim;

Sol karakter paneli ''Warez''
Sol üst Affectler ''Warez''
Silah parlama ''Warez''
İconlar ''Warez''
Envanter Guisi ''Warez''
Minimap ''Warez''

Yahu ne bu Sıfırdan yazma merakı?? Güzel bir files yapıyorum de geç yani. Facebook grubunda kod bilgisi 0 olan 15 yaşında çocuklara yalanla kendini ispatlayıp ego mu kasacaksın?

Başta söylediğim cümleyi tekrar ediyorum, Forumda ve bu piyasada yeniyim ve her gün sistemlerin yanı sıra kimin ne olduğunu da öğreniyorum. Baş ağrıttıysam affola hayırlı geceler SİFİRDAN YASTİK ailesi..

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Selamlar, normalde Metin2 Konularına hiçbir şekilde girmemekten yanayım fakat burada konu forumumuzda ki Süper Yönetici olduğu için el atmak durumundayım.

Buradaki ister üye olsun ister yönetim üyesi olsun, aşağılayıcı konuşmak senin hakkın veya herhangi bir kişinin hakkı değil. Forumdan soğudunu veya forumun çöplüğe döndüğünü söylüyorsun kendince. Madem bu şekilde düşünüyorsun ki üzülerek söylemeliyim ki böyle bir durum yok. Bu şekilde düşünüyorsan buyur seni sahalara alalım ve senin gözünde çöplüğe dönen forum için güzel bir şeyler yap hep birikte görelim, değerlendirelim.

İkinci ve son olarakta şunu belirtmeliyim ki, insanlar başladığı bir işte yeni olabilir veya kendini henüz geliştirememişte olabilir. O kişinin açığını bulup sağa sola yaymak yerine kendi bilginle o kişiye bilgini katarak köstek olmak yerine faydalı bir davranış sergilemiş olursun.

Şimdilik bu aşağılayıcı yorumlarını es geçiyorum fakat aynı şekilde herhangi bir yönetim üyesi veya üye ile ilgili aynı durumla karşı karşıya kalırsak bu şekilde yorum yapma zahmetine girmeyeceğimizi bildirmek isterim.

İyi geceler herkese.
Herkese selamlar, hayırlı geceler olsun.

Sistemlerin altında sayfalarca durmaksızın kavga edenler mi ararsın yoksa C++/Python kategorisine girip önüne ne geldiyse ekleyip ''Sifirdan yastik'' Diyen yöneticiler mi ararsın..

Gelelim sayın Harun Koçer abimize, Legendy'nin warez olmayan filesının üzerinde çalışıyor ama ne çalışmak.. Gece gündüz kod yazmaktan gözleri kör oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 62896
Ben sadece bu fotoğrafta 6 adet warez görüyorum, Pack ve source kısmına insek içerisi ortadoğu gibidir zaten ama sifirdan yastik kardeşim;

Sol karakter paneli ''Warez''
Sol üst Affectler ''Warez''
Silah parlama ''Warez''
İconlar ''Warez''
Envanter Guisi ''Warez''
Minimap ''Warez''

Yahu ne bu Sıfırdan yazma merakı?? Güzel bir files yapıyorum de geç yani. Facebook grubunda kod bilgisi 0 olan 15 yaşında çocuklara yalanla kendini ispatlayıp ego mu kasacaksın?
Ekli dosyayı görüntüle 62899

Başta söylediğim cümleyi tekrar ediyorum, Forumda ve bu piyasada yeniyim ve her gün sistemlerin yanı sıra kimin ne olduğunu da öğreniyorum. Baş ağrıttıysam affola hayırlı geceler SİFİRDAN YASTİK ailesi..
Adam dev olarak nam salmış ağa sal küçük enişteyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri