Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Eva2 (DÜZENLENMİŞ) Full server files client+game src her şey dahil.

• Konuyu başlatan Fаust
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 31
  • Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fаust

Level 6
TM Üye
Konular
16
Online süresi
4ay 10g
Reaksiyon Skoru
768
Altın Konu
0
Başarım Puanı
173
TM Yaşı
6 Yıl 4 Ay
MmoLira
8,001
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese hayırlı akşamlar, normalde böyle gereksiz çöp bir filesi paylaşmazdım ama burada niyetimin files ile bir alakası yok files sadece bahane. Maksat insanlar eva2 yi açan hırsızların ne tür insanlar olduğunu görsün varsa iş yapacak olan yapmasın. Bu çocukların bir kaçı milat2 den zaten bu bile olayı daha girmeden anlamak için yeterli sanırım xD
Bu paylaştığım files şu an satışta olan philia filesin aynısı değil, "düzenlenmiş, eklentiler yapılmış" halidir. Bu sebeple filesin sahipleri gelip kapatılmasını vs talep etmesinler zaten sattıkları adamlar çoktan el altından dolaştırdı..

•Ek olarak bir bilgilendirme, paylaşacağım client source vs19 c++17 hali değil ilk satın aldıkları haline sistemsel eklentileri geçirip onu paylaşacağım. Bendeki halini paylaşsam direk onlar alır kullanır çünkü. (Kendilerinde kendi oyunlarının client sourcesi yokta şu an sadece bende ve Mustafa da var) :D

◘Moderatör arkadaşlar sadece alttaki roota bakarsanız farkları görürsünüz.

@Larry Watterson
@CаstieL
@Mehmetcan Y.k
@daimonvevo

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Satışta olan bir içerik ücretsiz paylaşılamaz İncelenmek Üzere Kapatıldı..
paylaşımın için teşekkürler

Öncelikle for için teşekkürler xd bu philia denen elemanların konusuna bakarsanız sorunları yazmıştım ( bana bozuk files sattılar oradan biliyorum ) yok biz sorunları çözdük paketleri optimize ettik temizlik yaptık falan ayakları yapıyorlardı şimdi memetcanın paylaştığı vatan2 sourcelerini indirin ve sonra bunu indirin winmerge vs. ile bakıp o sözde! optimizasyonları görün tek yaptılkları arat ekle fix namına birşey yok. Şimdi gene satıcıların klasik yalanını derler o eski versiyondu!. ama adamlar alalı 2 hafta oldu xd. Bu konu ile ne kadar amatör olduklarını herkes görmüş oldu. Sorsan türkiyenin en iyi filesidir ama gelir forumda 3 kuruşa satmaya çalışırlar 8k dan kapı açar 2k ya kadar düşerler xd

Öncelikle for için teşekkürler xd bu philia denen elemanların konusuna bakarsanız sorunları yazmıştım ( bana bozuk files sattılar oradan biliyorum ) yok biz sorunları çözdük paketleri optimize ettik temizlik yaptık falan ayakları yapıyorlardı şimdi memetcanın paylaştığı vatan2 sourcelerini indirin ve sonra bunu indirin winmerge vs. ile bakıp o sözde! optimizasyonları görün tek yaptılkları arat ekle fix namına birşey yok. Şimdi gene satıcıların klasik yalanını derler o eski versiyondu!. ama adamlar alalı 2 hafta oldu xd. Bu konu ile ne kadar amatör olduklarını herkes görmüş oldu. Sorsan türkiyenin en iyi filesidir ama gelir forumda 3 kuruşa satmaya çalışırlar 8k dan kapı açar 2k ya kadar düşerler xd
ne optimizasyonu ? :D

Suan Clıent Dosyalarını beklıyoruz Pusuda Bekleyenlere Selam Catısmaya Devam arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri